Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

anita

matelko tak aj tebe poviem aspoň ahoj. Ja z východnej severnej :)) a ty? Tiež z východu? Aj komín raz treba, ale nezamrzni hore.
Maj sa pekne.
pete, môžem na otázky odpovedať inokedy? Nemám na výber. Pobavte sa tu. Pa

anita

Pete, tak veľa odo mňa chceš vedieť! Naozaj musím vypnúť pc. Možno mi tabletka zaberia a aspoň sa mi bude dobre spať. Nie si unavený? Včera ste písali veľmi dlho.
Idem, pozdravuj všetkých. Pa

pete

Anita, ako často ti býva úzkostne? A čo tvoj život doteraz? Ako ho hodnotíš? Kedy si mala najšťastnejšie obobie svojho života? Už si nad niečím takým premýšľala?

matelko

Ahojte KOCKY.
Ako sa mate?
Aky bol vikend? U mna v pohode.
V sobotu som chcel vymetat komin(asi smiech, ale aj to treba urobit), ale prekazil to dazd.
Vcera sme boli v Besenovej(panska jazda), trosku "pomagat"-pocliapat v termlnom kupku. Potom v cukrarni a kedze som to prehnal so sladkym, potom u nas este s braskom na pivku.
Dnes bola riadna kosa, ale to je nic voci tomu co este pride(-20,-30).
Anitka ty to poznas? Vsak? Odkial si?
Z ktorej casti?
Miska a Ty ako? Ty si odkial?
TAk pekny vecer a krasne snicky.

pete

Ani nevieš ako mi je veľmi ľúto tvojej hlavičky. Nemôžem ti nejako pomôcť? V práci to tiež príde niekedy na teba... A potom, keď prídem domov... Povedz mi, čo je tvojím životným cieľom a čo je tvojím snom? Ale pekne úprimne mi to sem napíš. Som zvedavý.

anita

Dnes vôbec nič. Pete, normálne ti závidím, že chodíš do práce. Tam prídeš na iné myšlienky, ako keby si mal deň presedieť doma. Dnes bolo zlé počasie a zima, tak som nebola nikde. Iba v obchode. Naozaj bol čudný deň. Chvíľku mi bolo celkom dobre, potom tak úzkostne a smutno. Celý ďeň sa to strieda. A hlava ma bolí od rána čím ďalej viac.
:((
Ako ty?

pete

Anitka, prečo ťa bolí hlavička? Je ti z toho nepríjemne? A mávaš to často? Niečo som o tom čítal, že si tu písala, ale nerozumel som všetkému. Ten voltaren ti dúfam pomôže?! Stalo sa ti dnes niečo, čo stojí za to sem napísať? alebo ťa niečo také napadlo?

anita

ahoj, pete. Ja som. Práve som vyliezla z vane. Bola mi zima, tak som si spravila pohodičku. Aj hlava ma celý deň bolí. Idem si dať voltaren. Varím čaj. Dúfam to prejde. Ako sa máš ty?