Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
Pete som z nej rada, to hej.
Misha, to je skvelé. Tešíš sa?
Pete, povedala som jej všetko, čo mi je, vyplakala sa do telefónu, chcela som si ublížiť, ale ona ma podržala v dannej chvílke..potom mi posielala smsky, tam plno krásnych slov, povzbudnení....Chcela, aby som za ňou zajta radšej prišla, nechcela to odladať, ale ja zajtra nemôžem:-( Ale určite by som sa s ňou chcela stretnúť.
Anita, ty si sa dnes asi úplne vyšťavila so svojími nezbedníkmi, keď sem nezavítaš. Či len potajomky čítaš? Stále ti počasie robí to čo včera?
mishi,ahoj!tak to som rada.zisti tu psychologicku a ak bude dobra,tak odporuc na toto forum.potrebuju taku niektori.anita citaj.
:))
Neprišlo, ale ja som poslal jeden, tebe prišiel?
pete,poslala som este raz,tak chod pozriet.ak nie,tak si budem musiet urobit novu schranku inde.asi na zozname.sa mi to davno nestalo taketo starosti xi xi.sa z toho tesim!neni zivot nudny.pozri,a tu mi napis,ako prislo.cakam tu.
Ahoj misha, odkiaľ si prišla k tej psychologičke? Nemohla by si za ňou ísť aj osobne? Čo myslíš?
žiaden mi neprišiel. To sa stáva niekedy. Ak máš ešte schránku na inom portály, skús odtiaľ. Niekedy to nefunguje. Najmä s tým centrumom sú veľké problémy. Odtiaľ mi často nechodia.
zaja, pete, ajojte...Som tu len na skok, dala som si už tabletku na spanie, ale práve papám jablko:-( Naposledy som jedla o 11h. Rozhodla som sa, že už nikdy nebudem jesť, ale vidíte, teraz jem:-( Prišla mi jedna dlhá krásna sms od jednej psychologičky, osobne sa nepznáme. Veľmi ma podporila, veľa som rozmýšľala...Viem, že ráno nebude pekne, keď sa vyspím, že sa budem trápiť aj zajtra, ale budem aspoň dúfať, že možno bude zajtra o niečo lepšie. Priala by som si to, veľmi.