Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
Som pravdaže som, len som sa rozpísal, keď som ti písal mail. Dúfam, že ti nebude veľmi mrznúť...
pete,nic nemam.ak sa stratim na dlho,tak to mi znovu padol pc.neviem,co sa deje.asi vie,ze odchadzam,chudatko plechove.tu ho necham.prisiel ti moj posledny?
anita,teba nestretnem zajtra?mam pre teba par citatov na rozlucku.
uz som tu.mi normalne zamrzol a musela som restartovat.mishi,nedavaj si aky to ma vyznam?ved dobre vies,ze je to nezmysel a skor uskodi.zajtra mas dolezity den pred sebou.
pete,si tu?
zaji, ešte tu som, len vás čítam chvíľku...rozmýšľam, či si dám na tú tabletku alkoholl...
pete,asi prisiel konecne,ked ta tu niet.idem sa aj ja pozriet.mishi,si tu este?
mishi,ahooj.krasne snicky.sa tesim z teba.
som to vedela,anita.pekne spi aj ty.
Nie, dnes je mi lepšie. Ale už utekám do postele. Som nevyspatá, pete :))))
Dobrú noc všetkým. Píšte krásne. Dobre sa to číta :))
pete,ako?
zaja, ja vam sem zajtra vypíšem rôznych psychológov, dobrre?
Idem už spinkať, nevidím, už mi účinkuje tabletka...Krásnu nocku...ááá
pete,poslala som.
mishi,tak to jednoducho odloz na utorok.v stredu je stat.sviatok a potom uz pracujes.tak zajdi za nou a vsetko nam napis.uvidis,ako si to anita precita a s akym zaujmom.a pete tiez.sak mam pravdu,pete?porovnas psychologicku xi xi.
vidis,mishi,na dobre sa obracaju okolnosti.vyuzi ich!!