Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
anitka, dúfam, že mi to vydrží a depka nepríde. Potom vám napíšem, či som si niečo kúpila:-)
miksinka, ajoj aj Tebe..
miksinka, ahoj. Ty nie si pracovne nasadená? Už je po 14 hod.
Zajka nám odišla za hranice :((
mishenka, unavila???
Potešila si nás!! Ani nevieš, ako sa z toho teším. Hnaďmám krajší deň. Tak si niečo krásne kúp. Ja si pôjdem zajtra. A napíšem ti, čo to bolo. Aj ja sa teším z kožuchov a vetroviek :))
Zajka, ďakujem za tvoje citáty. Hneď ich kopírujem a prilepím nad posteľ :)) Šťasnú cestu a celý pobyt. A ozvi sa nám ako si docestovala a ako sa máš, ak bude možnosť.
Ahojte!
ahojte!je tu niekto???
Aojte, len vám chcem povedať, že mi je dnes trošku lepšie. Aj som papala..Bola som podpísať tú zmluvu na tú prácu-prax, bola som medzi ľuďmi, hoci som nechela ísť..A..hovorím si, že nevadí, že som pribrala, že už je zima, nosia sa svetríky, bundy, že sa to trošku schová, tak to ma drží nad vodou..Aby som neprepadla depresii, plaču...Tak za hodinku a niečo idem do Čiech, mám to len 12km:-), a pôjdem si kúpiť niečo pre potešie:-) Dnes je tu pekne, svieti slniečko, ale je strašná zimáááááá....No, dúfam, že som vás neunavila týmito kravinkami:-)
Krásny dník všetkým.
moji vsetci krasni,neviem,ci vymenovat:pete,miksinka,anita,matelko,damaxy,alti, misha,iris a vsetci ostatni,majte sa tu krasne a budte stastni a spokojni.
anita,tebe som nieco napisala,a ani o tebe jedinej nevieme,ako vyzeras.
.
Sila človeka spočíva predovšetkým v jeho schopnosti napĺňať svoje sny.
pete,precitany a odpovedany.ides citat?tak precitaj,ale ja uz klusam spat.ak napises,este zajtra si precitam.ani neviem,kolko je vlastne hodin.
bru nocku,pa.
sak viem,ze som jedina svojho druhu xi xi.konecne si mi trochu krajsie napisal.pa
Zajka moja jediná, veď samozrejme, že si ho máš čítať, keď som ti posielal.
pete,napisal si mi mail?dalsi?si zlaty.vidis,ja som vedela,ze som si teba vybrala ako vzor muzov xi xi.to moje xi xi ber normal.to je miesto :))
mojko si tak obetavy.sa vytesujem.mam si ho precitat?bojim sa,aby sa mi znovu nieco nestalo s PC.
anite:
Jsou lidé, co neustále rozjímají nad minulostí. A používají slova jako kdyby apod.
Rozjímejte nad budoucností, můžete ji totiž ovlivnit, což se o minulosti říct nedá.
Minulost je prostě minulost. Znáte snad lepší význam toho slova?
A budoucnost… (miluju to kouzlo tří teček).
Prosperita pochází z pozitivních myšlenek.
Jediný, kdo ti vždycky pomůže, když to budeš potřebovat, jsi ty sám. Nezklam důvěru, kterou v sebe vkládáš.
Aspoň třikrát denně musíme sami sebe pěkně pochválit.
zamysli sa,anitka a chci byt stastna.lebo ty nechces.ale inym krasne radis a povzbudzujes a seba nemas rada.
ahojoj mojka.