Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
Anita, Miksy, Misha nie ste tu náhodou?
Ahoj Andy, nemusíš sa nikde registrovať. My si sem píšeme čo nás teší a čo trápi. Spánok je dobrý aj práca je dobrá.
mam sa niekde registrovat?ako to tu chodi?
som smutny.je mi nanic.mam nieco robit alebo ist spat?aj pracca aj spanok su terapiou proti smutku.co mam robit?poradte.
Nie mishka, nebudem, keď som s tebou prehodil pár slov. Už sa teším, lebo s takou milou a príjemnou slečnou sa každý deň nestretnem :) pa zatiaľ, potom napíš
pete, idem teraz off, prídem neskôr. Zatiaš pá a nebuď smutný, ano?
pete, ty si veľmi milý:-)
My chodím do Hodonína do Kauflandu..Dnes som si kúpila 1kg mandariniek za 13Kč, nízkotučný jogurt-2,50Kč, tam sa to vyplatí...
Mishinka moja :)) Ale som veľmi rád, že sa máš lepšie. Aj to tak cítiť z toho, čo píšeš :) Si veľmi milé dievča. Oplatí sa chodiť do čiech nakupovať? Kam chodíte? Do akého mesta?
pete, vôbec neviem, prišlo to z ničoho nič:-(...urobila som si k PC čaj, ale nejako to do mňa nejde...A prečo si smutný ty?
babenka,
u mňa sa tie nálady striedajú ako počasie:-(
To som rád, že si sa mala lepšie. Asi si prišla trošku na iné myšlienky, že? Zamestnala si si rozum niečím iným. Ja som sa mal cez deň tak normálne. Teraz aj na mňa trošku doľahol smútok. Ty vieš z čoho máš smútok?