Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

misha

pete, ajoj. Dnes celkom fajn, konečne som nesela doma. Bola som v Senici podpísať tú zmluvu, potom som sa naobedovala a išli sme nakupovať do Čiech, a ešte som dnes bola u babky..Len neviem prečo, ale z ničoho nič mi je smutno, chce sa mi plakať, nerozumiem tomu...A ty si sa mal ako?

miksinka

tak to mas super,ked ti tak dlho nic nebolo!a s tou hlavou to moze byt tak ze dedicne...musim utekat moja!papapa
neskor sa tu objavim!tak okolo 18!pa

anita

aká je to? neviem, či som sa ťa už niekedy nepýtala. Prepáč ale zabudla som. Mne nič nebolo už 3 roky. Inak vždy v aute alebo buse. Naposledy tu už nešlo ani predýchať. Prsty povykrácané do všetkých svetových strán, stŕpnutá sánka, ruky, nohy...
Tá hlava možno z počasia alebo z chrbtice. Možno je to dedičné, mama mala sviatok, keď ju hlava nebolela.

miksinka

s tou lyzovackou fakt neviem,lebo na vianoce neviem ako dlho budem domka,okrem toho mam to celkom daleko k matelkovi!tak sa necham prekvapit!

miksinka

ht ma moja kamoska,tej skoro nic neni,berie to tak coolovo!minule bola na kolotoci,a tam jej prislo zle!ale to bol brutalkolotoc rychlost nejakych 80 km za hod!vystupila predychala rozchodila a bolo ok!
ja mam neurogennu tetaniu!

miksinka

anitka este sme sa nedohodli,lebo dnes nestiham!
bolesti hlavy mozes mat aj z nedostatku magnezia alebo aj z depresie,alebo aj z malo pitia!Co z toho si vyberas?

anita

Aj teraz ma bolí hlava. Miksinka, ty máš skúsenosti s HT. Aj bolesti hlavy môžu patriť medzi príznaky? Pôjdem si kúpiť to magne B6 a vyskúšam. Typické príznaksy ako tie, ktoré som opísala v úvode témy HT som dávno nemala. Ale hlava ma úplne položí.