Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
:)) rozumiem
neboj vydrzim dnes som dost dobre naladena.instrukcie pre test:tento dotaznik obsahuje skupiny vyrokov.prosim precitajte si podrobne kazdu skupinu.vyhladajte potom v kazdej skupine jeden vyrok,ktory najlepsie popisuje to,ako ste sa tento tyzden(vratane dnesneho dna)citili.zapiste cislo vyroku,ktory ste si zvolili.ked sa vam v jednej skupine zda, ze je viac vyrokov,ktore by sa hodili pre vas stav v rovnakej miere,mozete oznacit viac cisel k danej otazke.kazdopadne si precitajte vyroky v kazdej skupine,predtym nez vykonate volbu.
ak to vydržíš :)
chces si vyplnit ten test?je to 21 otazok.
som, jasne :)) supeeer, si ma teraz potešila :)))
pete si este tu?mam uz pri sebe knizku.
a ja som myslela,ze to bola chyba v rychlosti :))))
minule som niekde na inej teme opravovala: chapat to, rozumiet tomu. nie chapat tomu.taka kombinacia neexistuje.
to ja len okrajovo :)))
ďakujem heha, už minule som nad tým rozmýšľal, že aké i tam je, lebo vili, vyli, ozvi a pod. dom si nikdy dobre nepamätal. Ale už budem vedieť
pete, spravne je: ozvi sa s i
to len okrajovo :-) pa
Tak sa maj via, papa. Keď prídeš ešte, tak sa ozvy,