Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

via

ano pete treba to spocitat,ak si nahodou oznacil pri niektorej otazke dve moznosti,prirataj len jednu a to tu vyssiu.nie teraz nemam ziadnu pracu,vegetujem.to pisanie ma uplne vycerpalo.. :-))

via

napiste vsetko tak ako citite,nezamlcujte nic inak test nevyjde dobre. VYSLEDKY-ROZMEDZIA: 0-11 ziadna depresia / 12-19 lahka depresia / 20-26 stredne tazka depresia / 26-63 tazka (silna) forma depresie."" Cim je vyssie cislo nez 26,tym tazsia je dana depresia.Tam kde pocet presiahol viac ako 20 je namieste vyhladat odbornu pomoc.tam kde body presiahli viac ako 26,tam je dobre to neodkladat a ist co najskor.okamzite treba vyhladat odbornika ak je pod otazkou cislo 9-viac bodov ako 1.""ja som mala po prvy krat ked som si robila tento test 37 bodov.dufam ze sa so mnou podelite aj o vase vysledky..test je dobre urobit si raz za tyzden.

via

(otazka c.12) 0 BODOV-nestratil(a) som zaujem o ostatnych ludi; 1BOD-mam mensi zaujem o ostatnych ludi; 2BODY-stratil(a) som väcsinu zaujmu o ostatnych ludi; 3BODY-stratil(a),som vsetok zaujem o ostatnych ludi//// (otazka c.13) 0 BODOV-dokazem sa väcsinou rozhodnut v beznych situaciach; 1BOD-odkladam svoje rozhodnutia castejsie nez predtym; 2BODY-mam znacne potiaze v rozhodovani; 3BODY-vobec sa nedokazem rozhodnut.//// (otazka c.14) 0BODOV-nemam väcsie starosti s mojim vzhladom,nez predtym; 1BOD-mam starosti,ze vypadam uz dost staro a neatraktivne; 2BODY-mam dojem,ze moj zovnajsok sa znacne zhorsil,takze vypadam dost nepekne; 3BODY-mam pocit,ze vypadam hnusne a odpudivo;///// (otazka c.15) 0 BODOV-praca mi ide tak ako predtym; 1BOD-musim sa velmi nutit,ked chcem nieco zacat robit; 2BODY-da mi velke premahanie,aby som cokolvek urobil(a); 3BODY-nie som schopny(a),akejkolvek prace///// (otazka c.16) 0 BODOV-spim tak dobre ako predtym; 1BOD-nespim uz tak dobre ako predtym; 2BODY-prebudzam sa o hodinu skor ako zvycajne a nemozem uz spat; 3BODY-denne sa prebudzam predcasne a nedokazem spat viac ako 5 hodin denne.//// (otazka c.17) 0BODOV-necitim sa viac unaveny(a),nez zvycajne; 1BOD-unavim sa rychlejsie ako zvycajne; 2BODY-skoro vsetko ma unavuje; 3BODY-unava mi zabranuje cokolvek robit///// (otazka c.18) 0BODOV-mam svoju obvyklu chut k jedlu; 1BOD-nemam taku chut k jedlu aku som maval(a); 2BODY-mam ovela mensiu chut k jedlu; 3BODY-uplne som stratil(a),chut k jedlu;//// (otazka c.19) 0 BODOV-v poslednej dobe som neschudol(a); 1BOD-schudol(a),som v poslednej dobe viac ako 2,5kg; 2BODY-schudol(a),som v poslednej dobe viac ako 5kg; 3BODY-schudol(a),som v poslednej dobe viac nez 7,5kg///// (otazka c.20) 0 BODOV-nestaram sa o svoje zdtravie viac nez zvycajne; 1BOD-teraz mi robia starosti rozne bolesti v tele mam citlivy zaludok,mam zapchu,busi mi srdce; 2BODY-velmi casto myslim na svoje telesne tazkosti; 3BODY-moje bolesti a tazkosti ma uplne vycerpavaju//// (otazka c. 21) 0 BODOV-nepozorujem znizenie zaujmu o sex; 1BOD-mam mensi zaujem o sex nez predtym; 2BODY-mamo ovela mensi zaujem o sex nez predtym; 3BODY-stratil(a) som uplne zaujem o sex.

via

(otazka c.1)0 BODOV-necitim sa smutny(a) ;1 BOD-citim sa smutnejsi(a); 2 BODY-som stale smutny(a)a smutku sa nedokazem zbavit ;3 BODY-som tak nestastny(a)ze sa toho nemozem zbavit//// (otazka c. 2)0 BODOV-velmi sa buducnosti neobavam; 1BOD-buducnosti sa obavam; 2BODY-vidim ze sa uz nemam na co tesit; 3BODY-vidim,ze buducnost je beznadejna,moja situacia sa nemoze zlepsit`//// (otazka c.3)0 BODOV-nemam pocit nejakeho zivotneho neuspechu alebo smoly; 1BOD-v zivote som mal(a) viac smoly a neuspechu,nez obvykle maju ini ludia; 2BODY-vidim,ze moj doterajsi zivot bol len radom neuspechov; 3BODY-vidim,ze som ako clovek(otec,matka ,manzel/ka)uplne zlyhal,sklamal//// (otazka c.4)0BODOV-nie som nijako zvlast nespokojny(a); 1BOD-veci ma uz netesia tak ako predtym; 2BODY-nic mi neprinasa uspokojenie; 3BODY-ak robim cokolvek,nevzbudi to vo mne najmensie potesenie///// (otazka c. 5) 0BODOV-netrpim pocitom viny; 1BOD-casto mavam pocity viny; 2BODY-velmi casto mavam pocity viny; 3BODY-stale trpim pocitom viny////(otazka c.6) 0BODOV-nemam pocit,ze budem za nieco trestany(a); 1 BOD-mam pocit, ze by som mohol(a)byt potrestany(a); 2BODY-ocakavam,ze budem nejako potrestany(a); 3BODY-viem,ze budem potrestany(a)//// (otazka c.7) 0BODOV-necitim sa prilis sklamany(a) sam sebou; 1BOD-zklamal(a),som sa sam(a) v sebe; 2BODY-som dost znechuteny(a),sam(a) sebou; 3 BODY-nenavidim sa//// (otazka c. 8) 0 BODOV-necitim sa horsi(a), ako ktokolvek iny; 1BODY-mam vela nedostatkov,a robim vela chyb; 2BODY-stale si vycitam vsetky svoje chyby; 3BODY-za vsetko zle mozem ja///// (otazka c. 9) 0BODOV-nepremyslam o samovrazde; 1BOD-niekedy myslim na samovrazdu; 2BODY-casto premyslam o samovrazde; 3BODY-keby som mal(a),prilezitost,zobral(a) by som si zivot///// (otazka c.10) 0BODOV-neplacem viac nez zvycajne; 1BOD-placem teraz viac ako predtym; 2BODY-placem teraz stale,nedokazem prestat; 3BODY-predtym som mohol(a) plakat,teraz to nejde aj keby som chcel(a)//// (otazka c.11) 0BODOV-nie som teraz podrazdeny(a),viac nez zvycajne; 1BOD-som casto podrazdeny(a),a rozladeny(a); 2BODY-som stale podrazdeny(a),a rozladeny(a); 3BODY-teraz sa nemozem rozhnevat ani nad vecami,ktore ma predtym zvycajne rozhnevali(rozculili)