Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
mishi :(( esteze sa to meni,preto ho treba robit kazdy tyzden a tesit sa,ze raz bude 20!
babenka, práve som si urobila test, mala som 49 bodov.
iriska,
ja som vždy rada, keď som donútená niečo robiť a nesedím doma, potom sa netrápim toľko nad jedlom...
Mailík si idem prečíťať, ďakujem:-)
mishenka, ahoj.aj miksinka.
mishi,poslala som ti teraz mail.taky kratsi,ale napisem vecer dlhsi,lebo za 10min.by som mala ist prec.
zlatko,tak si bola vytazena??to bolo dobre,aj si sa napapala.to je dobre,ze musis nieco vybavovat a byt v cinnosti.
:))
dievcata, ani ja.ale urobim si.vcera vecer ho tu hodila via.
miksinka, prepáč, že som bola na chvíľku off..Musela som ísť do mesta, ale nakoniec nemusela:-))
Dnes od 9h len behám po meste, k dr. si potvrdiť jeden papier, stále niečo, domov som prišla o 14h, napapala sa..dnes sa snažím..A ako sa máš dnes ty? Ako sa cítiš?
Babenka,
ja som si žiadny nerobila..A ty?
ahoj babenka nerobila som nijaky test,lebo nestiham!musim asi zdrhat:(((
ako sa mas???
ahojte.je tu niekto?miksinka,misha,robili ste si ten test dole?mate pod 20 bodov?
miska,sorry za ten preklep
ahoj miaka,tak ako???Bojujes?
miksinka, ajoj..Ja som tu..:-)