Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

pete

Súhlasím s tebou. Často stačí len pochopenie druhého. Je to veľká vec ak ti niekto rozumie. Ak rozumie tom, čo hovoríš. Síce sa tak skoro každý tvári, ale nie každý to naoazaj vie pochopiť. Ani niektorí nemôžu, lebo to nepoznajú. 42 Ešte raz ti pekne ďakujem. Pôjdem už spinkať. Zajtra sa tu dúfam stretneme. Nech sa ti sníva niečo pekné zlatá via. Dobrú nôcku.

via

pete uplne ta chapem,ja sa tiez hanbim ale skor sa bojim nepochopenia okolia,a to ze si budu za mojim chrbtom suskat o mne.preto treba vzdy opatrne vyberat ludi ktorym sa zverime.moze sa stat ze napr.aj najlepsi priatel nas nepochopi.ked sa stretneme s nepochopenim moze nam to velmi pritazit.myslim ze toto forum je skvele aj pre tych ludi ktori sa nemaju kde vyrozpravat,mozno potrebuju trosku povzbudit aby sa odhodlali vyhladat pomoc,dat im pocit ze je to uplne normalne,a nemozeme za to ze tu depku proste mame.lebo ti co to nechapu vlastne o tom nic nevedia..keby vedeli bolo by to ine..vela ludi ma predsudky ze k psychiatrovi chodia len blazni,ale to uz davno nie je pravda..

pete

Ja som dnes smutný viac ako inokedy. Ale neviem o tom hovoriť. Pripadám si hrozne trápne, keď mám o sebe a svojich problémoch hovoriť. Zdá sa mi to ponižujúce a mám vtedy pocit veľkého zlyhania. Možno poviem niečo niekomu, koho poznám 10 rokov a dobre si rozumieme ale to tiež len 30%, vždy poviem len kúsok.

via

aj ja mam niekedy problem najst vystiznu moznost,ale treba vybrat tu ktora sa nam najviac priblizuje.kolko si nazbieral?ak nechces napisat nemusis :-))

alti

Caute vsetci, som tu na skok medzi zehlenim 2 kosiel :o). Tak moje skore je 0 a chcem Vam povedat, ze vekom sa aj Vy k takemu v tomto teste urcite dopracujete :o). Pekny neskory vecer

via

pete nie je za co dakovat,ja dakujem ze si mozeme takto spolocne pomahat a radit.v depresii je velmi dolezite pochopenie a porozumenie,a hlavne rozpravat o tom,nie to v sebe potlacat.mne sa tie bodiky kazdy tyzden menia,niekedy mam menej niekedy viac.ked sa dostaneme pod 20 bodov tak sme vyhrali!

pete

Ani sa ti nečudujem via. Veď si toho napísala tak veľa. Ale je to ozaj skvelé, že si môžeme spraviť takýto test. Ja ti veľmi ďakujem.