Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
len ja
Ahojte, nie ste tu už nikto?
ja sa cítim nijako. Vieš si to predstaviť? Necítim vôbec nič. V poslednom čase sa mi to stáva často :((
Som prázdna ako vzduchoprázdno. Nič nečakám a nič ma nezaujíma. Nič nechcem meniť, hoci práve zmena by mi pomohla. Ale načo sa snažiť, keď námaha bude zbytočná a bez výsledkov?
Tie čižmy sú čierne, špičky majú hranaté. Ani nevie, aká je móda, ale ja sa zväčša riadim tým, čo sa páči mne. Tým špicákom som nikdy na chuť neprišla, hoci jedny čižmy mám aj také.
To gastro, to je komplikované, nechcem už chodiť po lekároch, najradšej by som si sama stanovila diagnózu a liečila sa podľa rád, ktoré takto vyhľadávam :)). Bolieva ma často žalúdok a brucho. Možno nejaká celiakia alebo...je toho viac.
Vypisujem sa tu o sebe :(( Čo by sme mohli robiť večer, aby nám bolo lepšie??
A poločižmičky? Wau..Určite sú peknučké..A čo z gastro?:-(
anitka, ja som od 9h do 14h stále behala po meste, povybavovať nejaké veci. V Čechách sme boli, ale nakoniec som si nič nekúpila, asi v piatok..
Jéj, a to si si kúpila pekné vecičky pre potešenie:-)
U nás je strašná zima, je silný vietor, ale tak príšerný....blééé...
A je mi zas nejako smutno, ale to navečer vždy..A ako sa dnes cítiš? Ja mám nejaký hlad, ale jedla som:-(
Aj poločižmičky na zimu. Opätok 11 cm! Mishi, si tu ešte? Ja som medzitým pozerala iné stránky, pretože riešim ešte nejaké zdravotné problémy z oblasti gastro.. :((
mishi,ahoj. Celkom to ušlo. Ani neviem, čo som robila doobeda :(( a poobede na záhrade. Ale neuveriteľne fúkalo! Premrzla som. A ty?
Inak, aby som nezabudla, ja som si kúpila pekný ružový prstienok a taký zlatý obrázok na stenu. Sú na ňom fialky. A ty? Bola si vtedy v čechách? Čo si si kúpila?
ajoj, anitka. Ako si sa dnes mala?
via, môže vôbec niekto mať menej ako 20?? Na tejto téme asi nikto.
Aletrnatíva, to si si naozaj vyrátala, alebo v dobrej nálade vybrala ten najkrajší výsledok :)) neviem si predstaviť, že by som niekedy mala také skóre. Na to musí mať človek asi aj osobnosť veselú a bezstarostnú od koreňov.
babenka, uložím si ho..A ďakujem:-)..ani som nevedela, že tu bol napísaný..