Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

pete

bobio, ani ani ja nemám deti. Myslím Anita tiež nemá.
Mishi, ty študuješ niečo v tom smere? Alebo si študovala?

pete

:-DDDDDD
Dík, že si mi to ešte raz napísala, ani som si neuvedomil ako som to napísal, prepáč, nechcel som to tak za teba ľahko vyriešiť. Sa z toho smejem aj ja teraz už. Sám pred monitorom sa usmievam. Vieš, čo Anitka, už sa mi to dľho nestalo, ale keď som býval veselší, tak som sa tak cestou po ulici ppousmial občas, Neviem, čo si mysleli tí ľudia, čo išli okolo... Ale to ma teda vôbec netrápi :))

misha

pete, doma Magnézium nemáme:-( A vôbec nepomáha tá hudba, skúšala som hlboké dýchanie, ale búchalo ešte viac..a teraz znova:-(...a v tom labáku- v nemocnici na mikrobiológii...

anita

pete, tak napr.medzi iným ma rozosmial tento tvoj dnešný príspevok:
.
V poslednej otázke sama posúď, čo ti viac vyhovuje. V 9. si daj minimálne 1 bod, lebo žiť by si nechcela.
.
Ako jednoducho a jasne si to vyriešil za mňa. Že daj si 1 bod, lebo žiť by si nechcela :))))))
Keby som mohla, tak sa smejem na plné ústa aj teraz. Akoby mávnutím ruky si zmietol moju dilemu do šuflíka: Jasné, bez problémov vyriešené.
:))
Tvoj prejav ma niekedy rozosmeje, to, ako napíšeš svoje myšlienky. Aj úprimnosť, aká z nich ide. Nevysmievam sa, je to milé. Píšeš pravdivo, čo cítiš, čo si myslíš a k čomu si svojím úsudkom dospel.

pete

To budeš v nejakom labáku? To je super, keď sú tam milý ľudia, to je základ, pre teba aby si sa tom dobre cítila.

pete

Skús mishka to Magnézium, aby ti nebúchalo. Alebo, keby si si pustila také relaxačné melódia, tak to by ti mohlo tiež trošíčku pomôcť, nie?

misha

pete, hej, zajtra tam idem prvýkrát..Keď som bola za tou dr., čo to tam vedie, tak bola príjemná, milá..aj tí chalani, čo sú tam..