Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

pete

Mishka, ty si fajčila? To sa nedá ouberať z cigariet. Buď presteneš zo dňa na deň alebo neprestaneš. Mne sa to už podarilo dva krát. Máš pravdu Anitka, že ešte pred pár hodinkami by som nerestal, ale zlepšila si mi náladu. A keď ju mám lepšiu, tak mám aj väčšiu motiváciu. Preto tak optimisticky hovorím. Keď si prečítam, čo spôsobujú cigarety, tak sa neodnaučím, lebo v poslednom období nemám chuť robiť niečo, aby som dlhšie žil. Ale určite raz prestanem, o tom som presvedčený. Možno by stačilo stretnúť dievča ako ty, ktoré by fjčiarov nemohlo zniesť a bolo by to.

misha

anitka, nemám opuchnuté pod očami, ale viečka- strašne, je to veľmi vidieť. Skúšam si dávať aj ľad, ale ten nepomáha..A spinkám ako kedy- ale musím užívať každý deň tabletku na spanie. Ale aj keď spím dobre, tak ich mám opuchnuté. Vôbec netuším, z čoho to môže byť..Žeby z toho, že spinkám na bruchu?

anita

postupne alebo naraz. Ako je pre teba lepšie. Poznám aj takých, aj takých. Mishinka, na oči neviem. Studený obklad? A spinkáš dobre? Možno máš nevyspaté oči. Unavené. Ak máš opuchnuté pod očami, tak to môže byť z pečene alebo obličiek. Pri pečeni môže byť aj hnedé sfarbenie pod očami. Nemáš ani potuchu, čo by za tým mohlo byť? Spinkáš dobre? Skús popremýšľať.

bobio

Skôr o pocitoch,ktoré mám z toho,ako vnímam môj budúci vsťah k môjmu synovi.teda ak ešte bude nejaký.Som rozvedený 10 mes.a mám syna 5roč.Ex si našla chlapa lepšie povedané chalana,ktorý žije s nimi a ja ako som nemal s tým problémy zo začiatku o tom ked mi malý rozprával o tom kde boli a čo robili tak teraz mám pocit že to už nevládzem počúvať a jednoducho stretávania s ním ma deprimujú a mám pocit že vlastne brzdia vo všetkom ako v práci tak vo vytváraní si svojich cieloch.VELMI MA TO MRZI,ALE MAM TAKY DOJEM ZE SA BLIZI TO CO SOM SI POVEDAL ZE SA NESMIE STAT ZA ZIADNU CENU A TO ZE BUDEM MUSIET PRERUšIT KONTAKT UZ NEVLAZEM.

anita

pete, aj teraz sa smejem :)))
Žeby sa nám to podarilo tak rýchlo?? Možno ešte pred pol hodinkou si bol so svojím zvykom spokojný. Koľko vyfajčíš za deň??
Prečítaj si niečo o fajčení, a budeš mať väčšiu motiváciu. Fajčíš, keď sa cítiš smutno a pomáha ti to? Potom budeš mať problém. Tej sily budeš potrebovať veľmi veľa.
Inak, mne sa páči, keď človek celý život na niečom pracuje, niečo zlepšuje a rastie, rozvíja sa v rôznych smeroch. Keď nikdy nezastane na jednom bode a stačí mu to.

misha

anitka, abstinuješ od čokolády? Aj ja, ale z iného dôvodu:-(
Pete,
a s tým fajčením musíš prestávať postupne, uberaj na cigaretách!

misha

anitka, trvá to od leta, ale teraz je to horšie. Psychologičke som to hovorila, ale ona na to nič- že problém bude možno aj v preháňadlách- pri PPP:-( A ku obvodnej určite nepôjdem:-( Skusím to magnézium zatiaľ..A neviete čo pomáha, aby mi nenapúchali oči? Alergiu nemám..

anita

No ale pete, keď píšeš, že fajčíš už dlho, tak neviem, či ľahko prestaneš ak sa rozhodneš. Vyskúšaš si svoju pevnú vôľu. Ja som čoko abstinent už niekoľko dní!!! Inak, žasnem, kde sa vo mne tá sila berie. Myslela som, že to nikdy nikdy v živote nedokážem. Dnes som nemala ani nanuk!

pete

Dobre dievčatá, vy ma nakoniec odnaučíte fajčiť :)) To by som vám kúpil darčeky od radosti, ak by to vyšlo