Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

anita

mishi, môže byť. Aj šumivé. A ak sa ti to so srdiečkom stáva častejšie, spýtaj sa v práci alebo psychologičky, určite ti odporučí. Ja som mala dni, keď som si musela dať 3x denne. Ale znižujú tlak, takže ak máš nízky, mala by si max. jednu. Poraď sa s lekárkou. Mne moja odporučila, že keď mi to pomáha, tak ich mám brať. Povedala, že stačí jedna, ale niedeky som musela 3! A to mám nízky tlak...ale necítila som, žeby mi znížili ešte viac.

pete

Anitka, ja sa zasmejem aj na horších veciach ako nad rozbitým tanierom. Za také veci netreba byť nervózny. S tým fajčením máš pravdu, nie je to dobré. Najlepšie je prestať.

pete

Misha, prepáč, ani som si nevšimol, že si sa pýtala na fajčenie, lebo stále len píšem. Nefajči, je to hlúposť, bude ti ešte viac srdce potom búchať. Mne sa tiež nepáči, keď dievča fajčí...Nezačínaj, lebo si budeš potom búchať hlavu o stenu, keď budeš fajčiarka. Aj ja prestanem, len ty nezačínaj, dobre?

anita

mishi, vôbec nefajči, ver mi, existuje dosť ukľudňujúcich prostriedkov a lepších ako fajčenie. Daj si to magnézium, aj keď sa ti nezdá, že prežívaš stres. Pomôže a ukľudní.
pete, fajčenie sa mi zdá odpudzujúce, ako tebe niečo iné. Mne je jedno, či fajčia ženy alebo muži. U nás v rodine nik nefajčí a ani moji kamaráti. Iba známi, ale s tými sa moc nestretávam. Aj som naviac alergická na dym. Stiahne mi pľúca a nemôžem sa nadýchnuť. A začne mi byť zle na žalúdok a na odpadnutie. Ale aj keby som nebola, tak som odporcom fajčenia. Stačí zistiť, aké je to škodlivé pre fajčiara a aj tých, ktorí to dýchajú. Ale je to, samozrejme, tvoje rozhodnutie.
Zasmejem sa, ak sa niečo nevydarí. Kedysi som bola úzkostlivá na všetko, teraz nie. Sú horšie veci, ako rozbité taniere, vysypané celé kilo múky na koberec...pokiaľ sa to stane nechtiac, samozrejme, tak som to myslela. Ty sa nezasmeješ?