Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

anita

mishi, k obvodnej a ona ti napíše odporučenie k očnej. Alebo priamo objednať k očnej. Neviem, ako to u vás funguje. Dobrú noc.
Aj tak som tu ostala sama.

pete

Anita, možno je to tak ako hovoríš, so mnou vie však najviac hýbať žena a láska, to jediné ma vie meniť. Budeš tu aj za hodinku? Ja si potrebujem ísť urobiť drobné veci a vrátim sa sem.

misha

anitka, nie nebolia, neštípu, nič..len ten strašný opuch každý deň. Niekedy menej a niekedy- ako dnes- veľa. Cítim to, a aj sa mi tak ťažšie otvárajú oči..neviem, ako to opísať..A k akej lekárke? Obvodná, očná..
No, ja už bežkám off, majte sa dobre, príjemný večer, dobrú nocku, keď pôjdete spinkať a zajtra pekný deň, nech sa vám darí.
Pá pá..

anita

mishi, tak jedine vyšetrenie. Choď s tým k lekárke, za to nič nedáš a pomôže ti. Je to ich povinnosť, tak nech sa snažia. Mishi, aj ťa bolia? Štípu a zle sa ti pozerá?

anita

damaxy, ja si dávno myslím, že si nás tu nechala tak napospas..Mne tu veľmi chýbaš.
pete, možno sa taká pozrie a keď uvidí, že fajčíš, tak si povie: škoda, a myslela som si, že toto už bude ten pravý. Možno bude túžiť mať manžela, ktorý robiť všetko preto, aby bol zdravý, a aby sa nemusela tajne celý život báť o tvoje pľuca. Tak svoje city stopne hneď na začiatku. lebo veľa žien si myslí, že sa muž kvôli nim zmení, ale tie rozhľadenejšie vedia, že len málokto.

anita

Škoda, že som neprežila podobnú situáciu, lebo ti nemôžem poradiť tak, aby si bol spokojný. (a vlastne aj šťastie, že som nezažila)
bobio, mohol by si si vytvoriť tému s tvojím problémom a tam si ťa nájdu všetci, ktorí vedia poradiť.

anita

bobio, ty ešte nie si vyrovnaný s rozvodom a stratou svojej manželky, alebo s tým, že syn si obľubuje a trávi viac času s jej novým priateľom?
Myslím, že tam to niekde bude. Si stále sám?
Keď sa stretneš so synom, tak máte celý čas nejaký program? Možno keď príde od teba, tak doma celý čas rozpráva o tebe, o tom, čo ste robili. Musíš s tým počítať, že to takto pôjde, keď žije s ním v jednej domácnosti. Ide hlavne o tvoju vnútornú vyrovnanosť, o tom, aby si mu dal možnosť, prežiť aj tam krásne detstvo, keď už je vaše manželstvo takto poriešené.

misha

pete, ja som nikdy nefajčila. Ale môj brácha fajčil jednu za druhou, niekoľko krabičiek denne. Bol s tým aj u akejsi odborníčky v Čechách- ktorá sa zaoberala fajčením. Viem, že mu povedala, že má uberať, pretože je to šok prestať zo dňa na deň, a môže sa to skôr vrátiť, ako keď prestane postupne..Neviem...Potom bral nejaké náplaste- tie mu tiež veľmi pomohli, teraz fajčí tak max. 3cigarety denne...Keď to ide bráchovi, tebe to pôjde na 100%!