Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

misha

pete, a ja zasa každý deň myslím na to- odkedy sa u mňa zhoršili problémy s jedlom, že začnem fajčiť!!!!:-( Vždy som to odcudzovala, ale teraz mi to vôbec nevadí...teda- ak to nie je jedna ciga za druhou...Neviem, prečo ma to láka..Ukľudňuje to?

pete

Misha, zajtra tam ideš prvý krát tak naozaj? Už vieš akí sú tam ľudia?
Anitka, ty sa zasmeješ, ak ide o niečo nevydarené??

misha

anitka, nie som vôbec vystresovaná, myslím, že som dnes celkom kľudná...búcha z ničoho nič...Snáď po každých 5min., chvíľku je kľud, a potom znova- ale strašne, akoby mi chcelo vyjsť z tela:-)..:-(

pete

Keď tak zmýšľa viac dievčat, tak by som asi nemal fajčiť, aby som si takú dobrú niekedy našiel. To fajčenie sa ti ozaj zdá také hrozné????

anita

misha, mne keď búši srdce, tak si dám tabletku magnézia. Hneď to prejde. To je zo stresu, aj ja to mávam, keď som veľmi vypetá a vystresovaná z niečoho. Môže to byť zo zajtrajšieho dňa. neboj, včak tam ideš preto, aby si sa naučila. V každej práci človek začína od nuly. Tam zistí, že aj to , čo sa v škole naučil, tak je mu z polovice na nič.

pete

Anita, som rád, že sa smeješ, len dúfam, že sa ti nezdá smiešne, čo si myslím????? Teraz sa aj ja smejem :)
Počuj, ale fakt, čo ťa tak rozosmeje? :))))))
No vážne, Anitka, ale to máš pravdu, že sa oplatí zabojovať, len nie som veľmi trpezlivý. Ale to by som aj vedel byť, len ja to beriem tak, že me buď chce alebo nie a ak je kamarátka, tak už nechce byť viac. Aspoň niekedy som to tak bral, teraz už žiadne kočky nepoznám.

anita

Moja predstava je tiež neurčitá. No, aspoň vysoký by mohol byť. :)))
A čo sa týka povahy, vnútra, tak milý, zodpovedný!!! nie chválenkár, to nemám rada, keď ďaleko pred ním ide jeho "JA". Také veci, ako alkohol, fajčenie a vulgarizmy ani nespomínam, to už automaticky beriem, že by nemal robiť. Hlavne chápavý a musí sa vedieť zasmiať aj sám zo seba, a z nevydarenej situácie (pokiaľ nejde o život) inak by som trpela úzkosťami. Určite si všimnem, či má rád zvieratá a prírodu, takí ľudia mávajú dobré srdiečko....ešte by som toho veeeľa napísala, ale takého potom nenájdem.
:(((

misha

pete, a prečo si sa mal smutno?:-(
Ja zajtra nastupujem do labáku, mám z toho strach, bojím sa, že nič nebudem vedieť a budem vyzerať jak debil:-(

pete

Napíš aj ty svoju predstavu anitka. Ja viem, že každý sa na niečo nahnevá, viem... Ale niekto má zlý prejav aj bez zlosti. A takú nechcem. Aj to viem, že ideál neexistuje a že vždy sú v láske trápenia, tie idú s láskou ruka v ruke. Anitka, aj ja som si svoje prežil, len sem o tom nepíšem. Mne nevadí žiarlivá žena, aspoň viem, že ma má rada. Dokážem tolerovať mnoho, naozaj mnoho vecí a vlastností, ale podvody a odpudivé vystupovanie nie. Tak čakám, čo napíšeš, akú máš ty predstavu.
Misha, ja som sa mal tak smutne dnes, ale ako si píšem s Anitou, tak sa mi nálada zlepšila. A ty sa ako máš?

misha

anitka, je večer, ale zatiaľ sa mám v celku dobre..po obede sme boli na cintoríne, myslela som, že zmrznem:-( Ráno som pozerala pohádky, filmy, bolo mi príjemne:-)
Chce sa mi trošku spinkať, bola som si aj lahnúť, ale nemohla som zaspať, tak som vstala..A už 2h mi príšerne búcha srdce, akoby mi išlo vyskočiť:-(
anitka, nevieš náhodou, čo pomáha, ak opúchajú oči a nie je to alergia?:-(
S iriskou sme si povedali, že si dnes kúpime krížovky, napadlo ma, že by sme sa tak zamestnali- svoju myseľ, ale ja som si ich dnes nekúpila:-(..urobím tak zajtra...