Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

Alternativa

Caute vsetci,
a viete, ze treba vsadzat na to, v com sme vyborni? Anitka, ako pokracujes s pisanim? Lebo v pisani si vyborna, urcite. Slubila si pred casom cosi dat na citanie, mozno si aj dala, ale...nestiham citat vsetky Vase rozhovory, mozno si tu o pisani aj napisala :o).

pete

Ahoj, už si stihla všetko urobiť? Anita, ty by si si podľa mňa mala nájsť v prvom rade niekoho, kto by ťa vedel pochopiť. Ja nerozumiem, ako kto mohol prísť na to, že by si mala byť lepšia v niečom. Mne sa zdáš byť takto cez internet veľmi šikovná. Moje rodinné vzťahy anitka :)))) Môžem ti o nich napísať drámu. Tak nerád si spomínam na svoje detstvo, že len ťažko chápem, ako ste minule písali o tom, ako by ste chceli byť znova deťmi. Ja už nikdy. Ty si mala teda dobré detstvo? Prišlo to až potom ako si dospievala?

anita

To všetko má korene vo výchove. V detstve. Vieš, keď ti to tak stále servírujú...potom sa pridá vzťah, kde mi tiež, možno nechtiac, ten druhý dával najavo, že by som mohla byť lepšia v tom a onom...a nato len skončené vzťahy...ľahko som prišla na to, že to všetko je moja vina, a že som presne taká, ako si to o sebe teraz myslím.
Ale nechcem sa o tom rozpisovať. Aj tak naprídem k inému záveru. Ale keď nejde o nič, tak je to lepšie, som spokojnejšia. Ten zlý postoj samej k sebe sa prejavuje hlavne v krízovkách, keď som osamelá, alebo ma prenasleduje keď je "niekto na obzore". Vlastne do väčšej depresie som sa dostala keď sa to nahromadilo a prehuplo sa ďalšie desaťročie. Keď tu čítam, aké mladé dievčatá majú psych.problémy, tak je mi to ľúto.
Vzťahy v tvojej rodine, rodičia a ty, bolo to ok, pete?

pete

potom mi anitka napíš, prečo si mylíš o sebe všetky tie zlé veci. Aký máš na to dôvod. A čo bolo vlastne tvojím spúšťačom depky? Ale v prvom rade si urob, to čo chceš a keď už budeš mať kľud, tak potom mi napíš.

pete

Ani ja som nestihol všetko, kľudne si porob, čo potrebuješ aj ja si spravím. Ja som sa sem len na sekundu zastavil a zas robím, čo potrebujem. Prestal som, lebo viem, aké je fajčenie škodlivé a má samé zlé stránky. Vtedy som bol iný ako teraz.

pete

Raz som vydržal 3 mesiace a raz 3 týždne, raz som začal znovu nevinne, len tak z chuti, druhý krát som sa dostal do takého stresu, až som cigaretku neodmietol

pete

Misha, tak potom mi asi dobre radíš, keď to s tvjím bratom tak urobila tá doktorka. Mne sa nikdy nepodarilo prestať tak, že som obmedzoval, ale 2x sa mi podarilo prestať hneď