Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
Tak som rada, že som tu dnes s vami mohla byť. Už idem spať. Najbližšie tu prídem v pondelok, pretože cestujem. Dovtedy sa opatrujte v dobrej nálade. Aj keď to vyzerá ako bezcenná fráza, ale myslím to úprimne. Aj ty, pete, mávaš ťažšie dni, tak dúfam, sa to zmení. Vyber sa niekde na kávičku ak piješ alebo čaj s nejakým kamarátom/zmámim. Aj to niekedy treba. Hlásia sneh, tak uvidím, či niekde nezamrznem...aj teraz sedím vo vetrovke! Čo potom :))
Ja som aj v škole na strojopise, keď sme písali úlohy na presnosť a hneď potom na rýchlosť, musela prepisovať dva rozdielne texty. Takže mi profesorka vyberala náhradný a všetci ostatní prepisovali jeden a ten istý.
Jednoducho som to nemohla robiť.
alti, ale dnešná Anita je prázdna. To je realita, ja nemám ani nápad, ani myšlienku, ani chuť. Ale ak by som niečo prepisovala, tak sa viem do toho vložiť, a hodne to pomením. Aj tie príspevky o Diane tu na fórum som dala asi na 30-40% zmenené, upravené. A celkom mi to išlo.
Ja neviem prepisovať text (svoje vlastné príbehy) bez toho, aby som ich nemenila, neupravovala, nezlepšovala. Pretože zakaždým, keď si ich čítam, tak sa mi niečo nepáči a musím to pozmeniť.
pete, to si mi krásne napísal, naozaj. Až sa moje oči išli vykúpať.
Možno mu nebudem mať akú dať, keď sa mi jej nedostalo toľko. Ale bude to inak. Už som to zažila...len ma nesmie zradiť.
Ooooch, čo to tu píšem. Nebude to tak, pete. Zabudol si? Všetko bude pod tvrdou škrupinou! Otočme to na teba, tak to bude v realite.
Ale teraz PC mas, takze napis nieco nove. Nech to odraza dnesnu, sucasnu Anitku. Potom by si to mohla poslat mozno na maily, kto bude mat zaujem. Ja teda urcite, mna nevynechaj.
alti, keby som mala skener, tak by som tu dala celý príbeh, čo mám naklepaný na stroji. Ten kúsoček si pamätáš, tiež som trošku prepísala. Chcela by som vedieť, či je naozaj veselý, alebo si to len ja namýšľam. Vôbec neviem, či pri svojej povahe a psychike mám vôbec nejaký zmysel pre humor. Myslím, taký normálny humor, príťažlivý, ktorý všetkých pritiahne.
:(( škoda, že som to nepísala na pc. Vtedy som asi nemala.
Anitka, šťastný muž bude ten, ktorý si ťa vezme za ženu. Veď ty mu dáš všetku lásku, ktorá ti chýbala v detstve a ktorú teraz v sebe máš. A on ti to zaručene všetko opätuje. Ja tu tiež nebudem písať o svojich rodičoch a tých všetkých problémoch, len ti poviem, že sa to trošku zlepšilo a nemusím byť doma, keď nechcem.
všetkých vas zdravim a poslednú dobu mam nejaké neviem čo za ja som tu a vy ste fuc
teraz ešte rpázdniny a tak sa tu striedame lebo každý si chce trochu posediet s týmto zazrakom techniky
Viem, ze sa tisice razy vsetci vzdavame, ale dolezite je, ze v skutocnosti to NIKDY nevzdame. Ved aj preco? Moj nazor je, ze treba zit a nie len prezivat. To fakt za to stoji, aj tie pady zazit a prezit ich :o)
alti, len aj my sa tu vzdávame. Rozum vie, o čom to je, ale nemá silu to uplatniť v pohľade na seba. Tak si tu žijeme a presedíme tu mooore času, ja nechodím spávať o 22 hod, ako som si predsavzala...a tak sa znovu zaťažujem.
Aj mishinka nám tu pribudla. Tak som rada! Dúfam, že už spí aby zajtra bola oddýchnutá do práce.