Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

anita

mishi, to je pravda, s tými obličkami. Mne sa to pitie lepší teraz, keď sedávam pri PC. Varím si čaj za čajom a stále pijem. Len vodu sa neviem naučiť. Ešte tak kombuchu mám rada a minerálky.

Alternativa

Ahoj Pete,
som castejsie fakt v inej teme, lebo ja boj tak lahko nevzdavam :o). Hoci niektore dievcata ma v tom boji nechavaju casto bez ich AKTIVNEJ ucasti. No co uz, kazdy sa rozhodujeme o kvalite svojho zivota. A fakt vsetko je len na nas, na nasom pristupe ku kazdodennym starostiam i radostiam, na pristupe k sebe samej. Ale to plati aj tu, vsak?

anita

Ani nie. Nie je to lepšie. Ja som to všetko vykričala na inej téme, pod iným nickom. Ale nechcem to písať tu. Jednoducho som bola vždy tá, ktorá bola dobrá iba vtedy, keď bolo treba niečo urobiť, postarať sa o ostatných. Ale keď sa niečo neurobilo, alebo niečo zbabrali moji súrodenci, tak som bola za to vinná ja. Bola to obrovská nespravodlivoať a tak som vyrastala ako nikým nemilovaná. Alebo aspoň ja som to tak brala. Bola som uzavreté dieťa, ktoré sa hrávalo často samé...možno preto mám takú fantáziu. Predstavovala som si inú rodinu, kde by ma mali radi tak, ako ostatných. Doteraz to tak stále cítim. Ale ty si bol doma, nie? Kvoli tomu, aby si sa necítil sám...si pamätám. Bývaš teda sám? Nemôžeš k vaším? Máte stále zlé vzťahy? Nezmenilo sa to tým, že si sa osamostatnil?

Alternativa

Mishka,
tie opuchnute viecka by som u Teba urcite prisudila problemom s ladvinami. Ved Ty si znama, ze pijes neskutocne malo. Takze ako 1. krok skus fakt zlepsit pitny rezim. Lebo Tvoje ladviny, pecen a cele telo ma uz velmi dlho neskutocnu a nezdravu zataz. Takze hura do kuchyne uvarit si nejaky caj bez taninu - cize ovocny, bylinkovy, urcite nie cierny alebo zeleny.

pete

Prečo psychika hrozná? Z tohto pohľadu to aj ja tak môžem povedať. Ani ja som nemal dnešné problémy. Teraz je to o niečo lepšie, no tie dennodenné "zážitky" vo mne stále zostávajú. Teraz už nie som doma, pretože nemám kam ísť. V tebe to tiež všetko z detstva a minulosti zostalo? Ako je to teraz? Žiješ ešte s rodinou doma, však? Ako je to teraz u vás? Lepšie ako to bývalo?

anita

Alteŕnatíva, tak príď častejšie, pretože mne ty aj damaxy veľmi chýbate
:((
Tak ste mi pomáhali a ja som vám stále oponovala... ;)

anita

Dobré ako z ktorého pohľadu, pete. Psychika hrôza, ale nemala som dnešné problémy, a svet okolo bol lepší, tak v tom to bolo lepšie. A teraz, pete, je to lepšie? Lebo si písal, že teraz žiješ so svojou rodinou. Už je to lepšie? Zmenilo sa niečo?

Alternativa

To vies, ze cakam na Tvoje textiky. Ak mozes, upozorni ma v teme Boj vyhras, lebo nestiham pravidelne byt aj u Vas. Hoci u Vas je fajn, milo, tak normalne ludsky :o)

anita

alternatíva, ahooooj!
nič som nenapísala ale iba prepísala. No musím to upraviť do čitateľnej formy...dať tomu hlavu a pätu. Je to kúsok z toho o Diane. Pokúsim sa niečo v tom urobiť. Potom si to nezabudni prečítať, prosíííím ťa. Lebo ak napíšem, a dám to tu, tak mi bude záležať na tvojom názore!!!!!