Vztah s Arabom

Sejla

Bondula však mne je to jasné, prečítaj si moj príspevok Včera 21:53, dobre poznám tieto typy, aj moja známa mala zase Pakistanca, fešák to bol, ale po svadbe ju začal mlátiť, dokonca aj potratila, ale musím uznať, že ani ona nebola celkom kompletná.

Blondula

Laurina...on sa fakt volal ze Aladdin :DDD dokonca aj pizzeriu vo Wiedni mal s rovnakym menom :D ... len uz neviem ci este pecie :D

Blondula

Sejla...ako gentleman sa sprava skoro kazdy "moslim" a z okolia mozem povedat,ze väcsinou po svadbe je vsetko uplne inak !!! bohati siahaju vyssie a ak su aj zadani,zenati,aj tak sa vratia k svojim zenam !!! tak ako aj moja kamaratka co chodila vyse 3 rokov s Aladinom :D rozviest sa z "krestanskych" dovodov nesmel a rodina aj so zenou trvali na druhej svadbe ! mozno su krasni,ale väcsinou maju aj tak holu rit !!! :DDD a co sa tyka Marocancov v Spanielsku,tak je to nieco ako cigan tu na Slovensku :D

Sejla

Laurina tak keď vyzerá ako Sandokan a je inteligentný, rozhladený a správa sa ako džentlmen z rozprávky, navyše má kopu peňazí, tak nejedna slovenka si dala povedať:D

Laurina22

Ja nechapem co nas Slovenky tak velmi taha k tymto exotickym typom.

Chlap je predsa len chlap.Ci je Arab,Japonec alebo oravak:-)

ajajja

Princesse, je úplne zbtočné začínať s ním nejakú debatu. Čo myslíš, že ti povie?? Určite len všetko to najlepšie. Mám kamarátku. Začala chodiť s arabom. Fakt fešák, lekár, neskutočne galantný muž, slušný ... ako vystrihnutý z nejakého romantického filmu, na rukách by ju bol nosil. ALE! Po čase si ho zobrala a dievča si ani nepípne. Sedí len doma, stará sa o domácnosť, o neho, na nič nemôže povedať vlastný názor, len pritakáva na všetko a on si aj tak vždy nájde dôvod aby po nej vrieskal a ponižoval ju. Proste sa po svadbe otočil o 180 stupňov. Keby som to nepočula z jej vlastných úst a nepoznala by som ho, tak neuverím! Pred ľuďmi sa on chová vžd ako dokonalý gentleman, ale doma je to iné ... :( Žijú v nemecku a vraj tam v okolí je viac sloveniek čo takto dopadli po svadbe s arabmi.

lulu22

presne ako píše Laurina..ako môže byť jedna inteligentná Slovenka taká zaslepená, že sa pustí do vzťahu s Arabom, Moslimom či iným takým... oni to majú proste v krvi, byť takí. to už si rovno môžu nájsť Róma :D
ako hovorí sa, že láska je slepá, nezáleží na viere a pod, ale v tomto prípade by som si dávala sakra pozor!