Ahojte, dala som sa dokopy s Arabom. Tvrdi, ze nie je moslim, ale ja velmi o tejto kulture vela neviem a myslim si, ze to co vravia v telke su somariny. Je tu niekto kto tiez chodi s Arabom ? Co mam cakat? Mam sa ho opytat narovinu ? Nechcem ho urazit, dakujem pekne :)
Vztah s Arabom
Sejla...ako gentleman sa sprava skoro kazdy "moslim" a z okolia mozem povedat,ze väcsinou po svadbe je vsetko uplne inak !!! bohati siahaju vyssie a ak su aj zadani,zenati,aj tak sa vratia k svojim zenam !!! tak ako aj moja kamaratka co chodila vyse 3 rokov s Aladinom :D rozviest sa z "krestanskych" dovodov nesmel a rodina aj so zenou trvali na druhej svadbe ! mozno su krasni,ale väcsinou maju aj tak holu rit !!! :DDD a co sa tyka Marocancov v Spanielsku,tak je to nieco ako cigan tu na Slovensku :D
Princesse, je úplne zbtočné začínať s ním nejakú debatu. Čo myslíš, že ti povie?? Určite len všetko to najlepšie. Mám kamarátku. Začala chodiť s arabom. Fakt fešák, lekár, neskutočne galantný muž, slušný ... ako vystrihnutý z nejakého romantického filmu, na rukách by ju bol nosil. ALE! Po čase si ho zobrala a dievča si ani nepípne. Sedí len doma, stará sa o domácnosť, o neho, na nič nemôže povedať vlastný názor, len pritakáva na všetko a on si aj tak vždy nájde dôvod aby po nej vrieskal a ponižoval ju. Proste sa po svadbe otočil o 180 stupňov. Keby som to nepočula z jej vlastných úst a nepoznala by som ho, tak neuverím! Pred ľuďmi sa on chová vžd ako dokonalý gentleman, ale doma je to iné ... :( Žijú v nemecku a vraj tam v okolí je viac sloveniek čo takto dopadli po svadbe s arabmi.
presne ako píše Laurina..ako môže byť jedna inteligentná Slovenka taká zaslepená, že sa pustí do vzťahu s Arabom, Moslimom či iným takým... oni to majú proste v krvi, byť takí. to už si rovno môžu nájsť Róma :D
ako hovorí sa, že láska je slepá, nezáleží na viere a pod, ale v tomto prípade by som si dávala sakra pozor!
vineiin príbeh mi príde skôr ako cover verzia bez dcéry neodídem