Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vztah s Arabom

Princesse

Tak to ja viem Dadula, jeho rodina je moslimskeho povodu, ale ked som sa ho pytala povedal iba ze niesu velmi nabozensky zalozeni. A on nic z toho nedodrziava aj ked viem ze povodom moslim je. Ale skor mam pocit, ze je to ako u nasich katolikov, ze sa sice tak narodis, ale neveris v to

Dadula56

V prvom rade sa naozaj zorientuj v roznych kulturach. To, ze je niekto Arab neznamena, ze je moslim. Je vela Arabov, ktori su krestania. Takze nie kazdy Arab bude dodrziavat ramadan a ine "tiky"ako to tu nazyvas. Tiez islam nie je dedicna choroba, aby v niekom "zotrvaval". Ak je to Spaniel, tak bude zrejme krestan a je jedno, ci je povodom Arab.

Princesse

No on nezije v ziadnom z Arabskych statov, ani tam nebol, maximalne raz na prazdninach ako vravel. Inak je to spaniel, spoznali sme sa v Spanielsku, kde zije cely zivot. Moze to v nom zotrvat? Inak nemal take tyky ako maju Araby, ramadan nedodrziaval.

bingham

Nieje moc dobre ze chodis s Arabom...je to uplne ina rasa..., plus ina kultura...

Xenofilia sa uz vymstila mnohym zenam

Majolenka

Síce som nechodila s Arabom, ale bola som v zahraničí a tam mnoho Sloveniek áno. Žiaľ, boli medzi nimi príliš veľké rozdiely. Nepočula som o žiadnom šťastnom vzťahu. Ich kultúra a myslenie je diametrálne odlišné, aj keď spočiatku sa bude zdať, že je taký ako my. Väčšinou sú Slovenky milé, dôverčivé, avšak Arabi často zahýbali. Pozri niektoré časti Súdnej sieni. Väčšinou je to o plači na konci. Ale možno sa mýlim a Ty budeš mať iné šťastie. :)

Každopádne, určite zisti jeho vierovyznanie, je to veľmi dôležité, i to z akej krajiny pochádza a aké sú tam zvyky. Keď je tu na Slovensku, prispôsobí sa našim pomerom, avšak keď sa vráti domov, bude sa správať tak, ako sa od neho očakáva tam. Ja by som si to rozmyslela dobre.