Ahojte, dala som sa dokopy s Arabom. Tvrdi, ze nie je moslim, ale ja velmi o tejto kulture vela neviem a myslim si, ze to co vravia v telke su somariny. Je tu niekto kto tiez chodi s Arabom ? Co mam cakat? Mam sa ho opytat narovinu ? Nechcem ho urazit, dakujem pekne :)
Vztah s Arabom
Anonym66 si dementny rasista, myslim ze prihlupla papuca bude ta co sa rozhodne travit cas s tebou.
teraz sa neuraz ti ale ked beloška chodi s arabom,černochom tak je premna hlupa jak papuča,moj nazor
ale musíte uznať, že Sandokan bol iný: www.youtube.com :D jaj zaspomínala som si:D
ja som pocula o vztahoch s arabmi katastrofalne veci neviem ci je to tak vsade ale nam ucitelka na zakladnej vravela ze jej kamaratka sa odstahovala do rodiska muza araba a ked sa zosobasili tak nastala pohroma a nevie z nej utiect proste na kazdom kroku musi s nou byt svokra hoc i v kupelni... vychadzky ma raz do mesiaca aj to so svokrou...nema sukromie a tym padom nemoze ani utiect...nemoze sa vratit domov... ako neviem ci je to naozaj tak pocula som to z druhej ruky ale toto by som nikdy neriskovala