Vztah s Arabom

Sejla

Princesse
Ako to povedať úplne zrozumitelne. Nie, nie všetci arabi nie sú rovnakí tak ako ani slováci, či španieli, či rusi, či mongoli, japonci, indi..... A je pravda aj to, že ani kultúra, ktorá k nám prišla zo západu nie je najlepšia. Veď sa pozri na tie medziľudské vzťahy, rodinné hodnoty, priateľstvo, honba za peniazmi.... a koľko máš kamošiek, ktoré chlap - európan ponižuje či facká, alebo podjebáva na každom kroku. Tá naša kultúra je zabalená v pozlátku. Ale prieskumy ukazujú, že každá piata žena je týraná. Avšak... pointa našich varovaní je v tom, že našu kultúru poznáš dobre, poznáš európske zákony, vieš, ako ťa môžu ochrániť, vieš do koľkých minút pribehne polícia, vieš na európanovi rozpoznať despotické sklony. Väčšinou sú to alkoholici z nefunkčnej rodiny, zvyknú sa chovať autoritatívne už pred svadbou a najskôr padnú prvé facky. Kdežto zmýšlanie araba odhadneš tažšie, zvlášť takého, ktorý si už pobudol v európe a dokáže hrať normálneho, milujúceho chlapa aj celé roky a potom zrazu vybuchne. Niektorí po svadbe, iní 5, 10 rokov po svadbe.

peta111

faninkaarabov zacni od seba, ty s tym tvojim pravopisom sa mozes odstahovat akurat tak na severny pol..a vemeno, ty ani nemas nazor, nemas o nicom ponatia, tie tvoje prispevky su len take vykriky do tmy, ze vsimnite si maaa, aj ja som tuuuu... strasne chces len prispiet a rypnut, chudiatko, nejaka zanska ti musela strasne ublizit v zivote... si sam, ze?? ci na muzov lepsie povedane? a nechapem, kde je admin, prispevky ktore urazaju a su odveci, by sa mali mazat, ci nie????

faninkarabov

MAM takyto navrch
Vsetci co tu prispievate,zmente ton,zacnite vychvalovat arabov a aspon sa SLOVENSKO zbavi vsetkych sprostych, naivnych, antirasistickych trub, nech si idu ta hed a aspon tu zostanu len tie mudrejsie a predvidavejsie.

iskierka

preboha, však oni boli škaredí ako noc, spríjemňovali si asi dlhé chvíle a ona hlúpa bola odjakživa na takých čudákov. iné baby by o nich ani nezakopli, a ona kočka, prsnatá blondska, sen každého Araba :D
skončili štúdium, odišli... prišiel zase niekto nový, naposledy to bolo aj vcelku reálne.. aha vlastne pardón, dvaja ju ľúbili. ten posledný bol z Turecka, takmer tridsiatnik, veľmi si ju chcel vziať za ženu, avšak bývať by museli tam u neho, no lenže ona a vždy poslušná dcéra, bála sa rodiny..má za sebou ťažkú školu, svoju profesiu by v turecku vykonávať asi nemohla, nechcela všetko zahodiť za hlavu...a on by na SVK neprišiel, mal tam super flek, skvelý byt, všetko

iskierka

moja naj kamoška mala vždy iba arabov..asi aj to je dôvod, prečo skončila takmer u cvokára
skutočne ju ľúbil iba jeden, no ten keď tu na Slovensku doštudoval odišiel. musel. Maminka vybavila nevestu u nich v Kuvajte.
Vzťah s arabom, fuuuuf...veľa šťastia, jedine to ti možem k tomu povedať

Princesse

Jej vinea, ty si zlata... v kazdom pripade, sa este nevydavam, len som chcela vediet ci tu niekto nie je osobne kto mal araba. Aby som sa povypytovala :)

vinea

Neútočím, len ma zarazilo jak si sa podo mnou vyjadrovala, že si čakala takéto reakcie, že sme konzervatívny atd atd :)
Vieš, chrapúňa a zlého človeka môžeš nájsť tak medzi slovákom ako aj talianom amíkom indom či arabom. Vzťahy láska sú neraz ako taká lotéria. A pravdaže, keby Ti to všetko ok vyšlo a Ty by si si na sklonku života povedala, prežila som s ním krásny život a nevrátila by si z neho nič späť či nezmenila...tak vtedy je to vždy krásne a oplatilo sa už len kvôli tomu žiť a byť tu na zemi ,-) :)

Princesse

NIe vsak neutoc hned Vinea, ok, ved ja ti verim, len ide o to ze sa mi nechce verit ze kazdy jeden je taky ... to je cele