Vztah s Arabom

gabbyy

neda mi nereagovat. ano na slovensku su ludia konzervativni ale ty si prilis naivna. ja zijem v anglicku uz 10 rokov. odisla som zo sr hned po skole, araba stretavam na kazdom kroku a poznam vela sloveniek ktore sa s nimi aj dali dokopy. a poviem ti horsie dopadnut nemohli. to ako sa spravaju k nim spravaju, ich povaha, ich kultura..ako povedali baby ked ste spolu bez toho ze sa vezmete fajn, ja by som v zivote v zivote so ziadnym nebola ani keby ineho nebolo! ak si ho vezmes spadas pod ich zakony a potom si v riadnej kasi potom uz bude pozde nariekat. ak si chces pokazit zivot go for it!

Laurina22

Sejla-v arabskych krajinach statistiky o tyrani zien ani nerobia-lebo tamje tyrana kazda zena-zbytocne naklady na statistiku

Este aj ta co statistiku robi je tyrana

faninkarabov

myla peta100,
nenavyst je slabe slovo,to je len bezmocnost nad tim co tu cytam. Keby sme sa tu bavily o Araboch a nejakych Spanielkach, tak mi je to u riti. Ale bavime sa o Slovenkach a Araboch, a tu je mi z toho neskutocne smutno,ze kolko Sloveniek je vonku a nemaju sancu naspat. Zijem vonku 10 rokoch a velmi dobre poznam naturel,zvyky.....ludi z skoro celeho sveta. By som ti priala zazit,ked sa ti Slovenka na irackom trhu doslova hodi k noham a prosi,aby si jej pomohla naspat na Slovensko a ty nemozes. Policia, stat, verejnost je na strane muza. A ak tu boli nejake pozitivne skusenosti, tak je ich straaasne malo, ze radsej si budem hladat mozno menej galantneho alebo radsej sedlaka zo Slovenska or Europy, ale viem,ze ked sa nieco zomelie, tak mam tu rodinu, pravo a som doma v Europe. A ked uz tu spominate aki su galantni a bla bla a sa teda zamilujete- potom uz iba jedna rada. Za ziadnu cenu neopustit republiku a nenechat dieta odist, aby si islo pozriet staru mamu arabku.
To je vsio

marijena

Ked si bola za nim v španielsku, stretla si sa aj s jeho rodinou, mamou, videla si ako žijú? To by ti dalo viac ako téma na fóre.

peta111

..faninkarabov, tak si ma len utvrdila, uz ani ked citat po sebe nevies :DDD tak sa vyhovaraj na hocico, mam o tebe mienku a nestojis mi aby som sa k tebe vyjadrovala... ja uz mam toho svojho, nehladam nikoho ineho, ale zelam, aby si tvoja dcera nasla nejakeho a aby si sa trocha umiernila... troska menej negativnej energie by nezaskodilo... a mozno s tym Arabom, ako mi zelas, by som bola prijemnejsia, dobrosrdecnejsia a stastnejsia nez ty teraz... srsi z teba nenavist

Princesse

Ludia , to mate co za uroven? Nadavat niekomu do hlupan , do sprostych a neviem co... Akoze Arabi nemaju respekt, a vy mate respekt? Faninka taketo silne slova si nechaj a ak chces nieco napisat tak to napis normalne prosim ta. Nikto tu nie je hlupana pre nejaky nazor.. A Fero ci vemeno Nespala som s nim este pre tvoju info , a nepoznam ho z dovolenky... Vsetci vsetko viete :D uz velmi dlhu dobu si piseme a tak sme sa stretli, dokonca prisiel on sem , na stretko, potom ja tam do Spanielska..

faninkarabov

1. Moj pravopis nechaj na pokoji, roky nezijem na Slovensku a k tomu pouzivam ang.klavesnicu.(ukaz,kde mam chyby)
2. To co som napisala,je iba s pozorovania okolia a poloarabskych manzelstiev. Ak co len v 5% respektuju zenu (podla Europy), tak sa poklonim pred nimi. A ak je ich az 5%, tak sa im vyhnem na 100 km. Chlapi su vselikde a vselijaki, ale tu im k tomu pomaha stat a do krvi vzita kultura. Ja uz mam hladanie ziv.partnera davno davno za sebou,ale dobre si pamatam, ze este na skole som sa im vyhybala, aby som sa nedajboze do nejakeho nezabuchla. A ta tvoja prihlupla pripomienka k Vemenovi,ze mu niekto ublizil v zivote ma iba utvrdila v tom, ze si stojim za slovom.
A este jedna rada,najdi si nejakeho poriadneho ARABA, nech je v tejto republike tiez o jednu hlupanu menej.

Fero M.

Princesse, nic v zlom ale si naivna. Neviem kolko mas rokov a mozno to tu aj niekde pises ale ani nemam chut to citat.
Zjavne si sa na dovolenke v turecku alebo tunisku poriadne nudila a nezaprela si povest slovenskych nezadanych zien na zahranicnych exotickych dovolenkach. ( cest vynimkam)

Nakolko pocitam ze si s nim uz aj spala a to tak po tretej kave niekde v restike a on je tak krasny tmavy a exoticky a paci sa dalsim dvom kamoskam a isto nie je taky ako ty ostatny, tak je jasne ze ti to uz nikto nevyhovori.

Jedna dobra rada. Skor ako ta rodina zavrhne a ty mu porodis syna ktoreho si odnesie domov resp. ak pojdes ty tam tak ani nikam ho unasat nemusi si uvedom ze nebudes lrva a ani posledna co este preplace nejednu noc. Ked dostanes dvadsiatu facku a budes sediet doma pri sledovani al jaziry a potobnych stanic mozno ti to dojde ale bude neskoro. Ich mentalita je odlisna ale to ti skoda vysvetlovat.

Neber to ako urazku len ma to fakt dojalo...

Magy

Sejla - tak nejak si to perfektne zhrnula. Tu sa dievca, ak ju ten jej bude otlkat, aspon vie zorientovat, lebo vyrastala v tomto prostredi, vie kamoze ist, co moze ocakavat od policie ak sa pojde stazovat, aky mame pravny system, ake ma sance.
Ak raz odide tam, bude odkazana na milost a nemilost. Pokial viem, tak tam by ani nemohla ist hladat utocisko na policiu, ked ju bude manzel otlkat alebo tyrat, lebo by ju priviezli nazad domov a povedali jej manzelovi, ze ju ma lepsie strazit. Kruta realita.

Pricesse - napisem to znova. Samotny vztah z arabom nie je riziko. Uzi si to. Ale velmi, velmi si zvaz, zisti a rozmysli, k comu sa zavazujes ak si ho vezmes za muza. Tam je to potom uz uplne o inom, on ti moze naslubovat cokolvek, ale akonahle si jeho pravoplatna manzelka, vo velkej vacsine pripadov stracas akukolvek moznost obrany, ake mas tu, ak dojde k zvratu v manzelstve a budes ho chciet ukoncit, anulovat...
Inymi slovami - ako jeho manzelka stracas akekolvek prava. A nie ze nie.
btw, kniha "Bez dcery neodidem" bola napisana davno, ale to, co spisovatelka zazila na vlastnej kozi a opisala, sa deje prakticky v nezmenenej forme dodnes!!