Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otrasná postava

Príspevok v téme: Otrasná postava
príšerka

Mám 14 rokov, 170cm a 58kg(!) :(.. a moja postava je strašná!!! Mám malé prsia, väčšie bruško, ŠIROKÉ BOKY...proste katastrofa... vdaka bokom, nemožem nosiť napr. legíny a volné tričo, lebo je to strašné!! cchem sa tých bokov zbaviť.. neviete ako? síce ja nemám na tých bokoch veľa sadla...iba trošku a potom hned mám kosť ... čo s tým?

letuska678

Napísala, že ma malé prsia, v drieku stihla nie je a ma problémové boky. Pri 58 kg tam niekde prebytok bude a asi že v tych bokoch. Je pokrytecke jej napísať že je to genetika a basta, ak si všimnete prvé príspevky. Ale tu sa musí všetko hnať do extremu vsak. Priserka daj fotku nech sa nehadame :)

Maoam

Lulu, jasne, uplne super su na moj vek :DDD.
No mna by zaujimali Priserkine MIERY, lebo niektore baby maju proste sirsiu panvu a s kostami sa neda urobit nic, ale maju stihly pas a stihle nohy a ako celok to vyzera uplne super a velmi pritazlivo.
Vsetko je typom postavy.
No ja mam napr. sirsi pas, s tym vela nenarobim, ja kebyze vazim 50kg, aj tak budem mat pas aspon 67cm, proste je to tak, ale mne to nevadi ani trochu :D.

Letuska: ake mas miery ty?

winki

Letuška....mám 27 výsku 173 a váhu momentálne 56.....mám trošku vacsie brusko ajked cvicím a tak proste mám ho od narodenia. Som si vedela brucho nafúknúť už v 13tich tak, že si ludia mysleli, že som v 9 mesiaci tehotenstva. Povazujes to za nadváhu???????