Otrasná postava

Príspevok v téme: Otrasná postava
príšerka

Mám 14 rokov, 170cm a 58kg(!) :(.. a moja postava je strašná!!! Mám malé prsia, väčšie bruško, ŠIROKÉ BOKY...proste katastrofa... vdaka bokom, nemožem nosiť napr. legíny a volné tričo, lebo je to strašné!! cchem sa tých bokov zbaviť.. neviete ako? síce ja nemám na tých bokoch veľa sadla...iba trošku a potom hned mám kosť ... čo s tým?

flegma

dadula56 12:05 suhlasim s tebou, ze su rozne typy postav, ako ta hruska, jablko...
ale ako vyzera postava typu banan? :D to ma zaujalo... akoze vysoka stihla, len ma hlavu vysunutu dopredu?

Blondula

xxy... a by si sa divila,jak chlapi pri pive taketo zeny komentuju a pacia sa im :DDD dneska sla suseda,tiez mala take elasticke "ritierky" ,pod nima biele gatky a jedna polka zarezana v zadku :DDD ale keby ste videli oblecenu mna,tak tiez odpadnete :DDD ale zase tu mame majstrov murarov,nechcem ich provokovat :DDDD nech nam neurobia krive steny :P

Dadula56

Letuska, prosim ta...Ja sa na nic nevyhovaram, ja ani nie som tucna, ked uz ide o toto a myslis si, ze som obezna a preto to sem pisem. Ja len hovorim, ze je fakt, ze zeny maju geneticky dany isty tvar postavy, ktory nezmenia. Teda mozu byt stihle, ale nikdy nebudu mat rovnaky tvar postavy ak je jedna hruska a jedna jablko. Ukladanie tuku na danych postavach je uplne rozdielne a museli by byt uplne bez neho, aby mohli dosiahnut rovnake miery. Nie geneticky danu tucnotu!To ja vobec netvrdim.
To, o com ty pises je nieco uplne ine. Tiez nemam rada, ked sa vali 100 kg zena s karamelovo cokoladovym latte a uraza vsetko naokolo, ze je vychudnute a rata kazdu kaloriu, pricom to nie je pravda. Potom sa vyhovori, ze ona ma spomaleny metabolizmus a zabije to tvdenim, ze muzi chcu predsa zeny krv a mlieko(co je sice pravda, ale ono to znamena nieco uplne ine, nez si ona mysli). Lebo sa jej s tym lahsie zije.

Blondula

u nas na dedine to diefky nosia presne takto :D myslim tie spomenute leginy :DD pinda na dve polky a nepriesvitaju len tangace vytiahnute nad panvove kosti,ale aj normalne gatusky :DDD ja mam leginy tiez a nenosim ich...len kratke na doma a potom mam take tie volne gate so spadnutou ritou :D kratke su fajn,ale mam aj dlhe a v nich vypadam chuda strasne,lebo su volne :DD dokonca mi v nich neni vidno moj udajne "pekny" maly pevny zadocek :DDD

Aprílka

Ja mám 22r. 172cm výšku a váhu 70kg. Je to veľa? :) netuším, som so sebou spokojná, len niekedy ma chytí stres, panika,depka, že by som mala schudnúť :)