Otrasná postava

Príspevok v téme: Otrasná postava
príšerka

Mám 14 rokov, 170cm a 58kg(!) :(.. a moja postava je strašná!!! Mám malé prsia, väčšie bruško, ŠIROKÉ BOKY...proste katastrofa... vdaka bokom, nemožem nosiť napr. legíny a volné tričo, lebo je to strašné!! cchem sa tých bokov zbaviť.. neviete ako? síce ja nemám na tých bokoch veľa sadla...iba trošku a potom hned mám kosť ... čo s tým?

dainty.me

flegma, odkial mas, ze kostra vazi 2,5 kg? Ja som našla, že kostra tvori 30-40 % celkovej hmotnosti, ale 50 % kosti tvori voda. Teda kosti samotne vazia 15-20 % celkovej hmotnosti.

2bodka

to je vec nazoru, ci su sexy alebo antisexy :D ked ma zena peknu postavu a peknu rit, nevidim v tom problem, ale je pravda, pokial ma zena zadok ako kontajner, tak to nie je sexy, ale zase iba pre tych, ktori maju radi chudsie. Su aj taki chlapi, ktori inklinuju k velkym zadkom :)

winki

Maoam....to nie teraz papam denne vlákninu taktze s trávením by nemal byť problém....len ho proste možem nafúknúť a v nestrásenej chvili je fakt velke. :D

Dadula56

Letuska a ty snad chces povedat, ze zeny nemaju kazda geneticky dany typ postavy?Hruska, jablko, presypacie hodiny, banan, pripadne niekto to este detailnejsie deli, to su vsetko vymysly?

Maoam

winki :DD, netusim, asi ho mas roztahovacie :DD, nemas nahodou problem s nafukovanim, myslim v zmysle nedostatocneho alebo zleho travenia? lebo niektore baby jojkaju, ake maju 'tucne' brucha (nemyslim teraz teba konkretne) a pritom ho maju len nafucane, z neznasanlivosti potravin, alebo z narusenej crevnej flory...a ked sa tato upravi, zasa ho maju skoro ploche