Otrasná postava

Príspevok v téme: Otrasná postava
príšerka

Mám 14 rokov, 170cm a 58kg(!) :(.. a moja postava je strašná!!! Mám malé prsia, väčšie bruško, ŠIROKÉ BOKY...proste katastrofa... vdaka bokom, nemožem nosiť napr. legíny a volné tričo, lebo je to strašné!! cchem sa tých bokov zbaviť.. neviete ako? síce ja nemám na tých bokoch veľa sadla...iba trošku a potom hned mám kosť ... čo s tým?

Dadula56

No, letuska, napisala si, ze ma nadvahu, co teda napisat pri zene s bmi 20 ako tuto slecna je uplne od veci. A vydedukovat tucne stehna z nicoho je tiez umenie.

letuska678

Vôbec som nenapisala, že si tucna, len že máš pravdepodobne podľa opisu tučné stehna a že by si mala cvičiť a hýbať sa. Zas to každý pochopil ako chcel.

Maoam

Blondula, jo, mas fasa postavu si myslim, ja tiez pocuvam, ze cooo, na tvoju vysku tak MAXIMALNE 50kg :DD, vsak to by som sa prehla vodvoje, no nic, ale vies ako, to vravia baby, ktore maju 45-47kg na 167cm, tak pre ne som asi monstrum :DDD

Dadula56

Priserka, to vobec nebolo to tak, ze "niektori"ti napisali, ze si tucna. Napisala to len jedna a vsetci ostatni pisu, ze si v norme. Ak mas postavu typu hruska z tych bokov jednoducho neschudnes, lebo mas siroku panvu. Cize sa nensustreduj na leginy, musis si vybrat oblecenie, ktore zvyrazni tvoje prednosti-teda uzky pas a stihly trup. Najdes o tom kopu clankov. Zena ma jednoducho limity vzhalodm k typu postavy. A hruska je este fajn, ta sa celkom lahko oblecie, horsie to maju zeny typu jablko.

Blondula

MAOAM... pre baby co chcu schudnut som vypaseny brav :DDDD ale inak som "drevenna" :D sak mam velkost 36-38 :D ale pravda,predtym som nosila 34-36 :D inak miery mam skoro take iste ako ty :P pre mna je dolezite,aby som sa zdravotne citila dobre,lebo ani nie pri 50 kiloch som skoro odpadavala...

winki

príšerka žiadne diety, neviem čo jedávaš, ale obmedz vyprážané a maso, ak chceš tak si ho rob na pare. Žiadny mcdonald a pizzea sladké nápoje. Žiadny biely chleba. Začni cvičiť. Stačí každý druhý deň doma ja robí 20 monút kardio a 20 minút brušaky a zase 20 minút kardio. Bež von korčulovať alebo behať.