Mám 14 rokov, 170cm a 58kg(!) :(.. a moja postava je strašná!!! Mám malé prsia, väčšie bruško, ŠIROKÉ BOKY...proste katastrofa... vdaka bokom, nemožem nosiť napr. legíny a volné tričo, lebo je to strašné!! cchem sa tých bokov zbaviť.. neviete ako? síce ja nemám na tých bokoch veľa sadla...iba trošku a potom hned mám kosť ... čo s tým?
Otrasná postava
letuska, tak to mas trochu pomylene. ale mozes nam prezradit kolko vazis a merias ty
BMI je blbosť . Ked vidim že mam na tele tuk ktory tam nepatrí, považujem to za nadváhu.
ja si myslim, ze priserka pri troche telocviku bude mat telo ako lusk
No, letuska, napisala si, ze ma nadvahu, co teda napisat pri zene s bmi 20 ako tuto slecna je uplne od veci. A vydedukovat tucne stehna z nicoho je tiez umenie.
Vôbec som nenapisala, že si tucna, len že máš pravdepodobne podľa opisu tučné stehna a že by si mala cvičiť a hýbať sa. Zas to každý pochopil ako chcel.
Blondula, jo, mas fasa postavu si myslim, ja tiez pocuvam, ze cooo, na tvoju vysku tak MAXIMALNE 50kg :DD, vsak to by som sa prehla vodvoje, no nic, ale vies ako, to vravia baby, ktore maju 45-47kg na 167cm, tak pre ne som asi monstrum :DDD
Priserka, to vobec nebolo to tak, ze "niektori"ti napisali, ze si tucna. Napisala to len jedna a vsetci ostatni pisu, ze si v norme. Ak mas postavu typu hruska z tych bokov jednoducho neschudnes, lebo mas siroku panvu. Cize sa nensustreduj na leginy, musis si vybrat oblecenie, ktore zvyrazni tvoje prednosti-teda uzky pas a stihly trup. Najdes o tom kopu clankov. Zena ma jednoducho limity vzhalodm k typu postavy. A hruska je este fajn, ta sa celkom lahko oblecie, horsie to maju zeny typu jablko.
MAOAM... pre baby co chcu schudnut som vypaseny brav :DDDD ale inak som "drevenna" :D sak mam velkost 36-38 :D ale pravda,predtym som nosila 34-36 :D inak miery mam skoro take iste ako ty :P pre mna je dolezite,aby som sa zdravotne citila dobre,lebo ani nie pri 50 kiloch som skoro odpadavala...
príšerka žiadne diety, neviem čo jedávaš, ale obmedz vyprážané a maso, ak chceš tak si ho rob na pare. Žiadny mcdonald a pizzea sladké nápoje. Žiadny biely chleba. Začni cvičiť. Stačí každý druhý deň doma ja robí 20 monút kardio a 20 minút brušaky a zase 20 minút kardio. Bež von korčulovať alebo behať.