Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otrasná postava

Príspevok v téme: Otrasná postava
príšerka

Mám 14 rokov, 170cm a 58kg(!) :(.. a moja postava je strašná!!! Mám malé prsia, väčšie bruško, ŠIROKÉ BOKY...proste katastrofa... vdaka bokom, nemožem nosiť napr. legíny a volné tričo, lebo je to strašné!! cchem sa tých bokov zbaviť.. neviete ako? síce ja nemám na tých bokoch veľa sadla...iba trošku a potom hned mám kosť ... čo s tým?

letuska678

Milujem ked sa tučné baby vyhovaraju na genetiku:) a ked im ich tučné kamosky pritakavaju. Potom sa vrhnu na ohováranie prirodzene stihlych (rozumej tych co sa neprezieraju a hýbu sa) že su take stihle, lebo su to určite anorekticky, alebo maju zázračný metabolizmus. Ked im začneš vysvetľovať zásady zdravej výživy, tak povedia že su vlastne so sebou spokojné, len nech sa nemusia vzdať nezdravych zlozvykov. A ked po tych štíhlych kráčajú ich muzi hlavy, tak tvrdia že takú by doma aj tak nechcel , lebo ony su krajšie :D

flegma

dainty.me - mam to z analyzy tela, kde ti meraju podiel tuku, vody, svaloviny a odvazia ti aj kosti... mne na vysku 175 odmerali 2,8 kg, co som vraj uz nad priemerom :)

flegma

ved toto, ze dnes si tie leginy natiahne hociktora... pracujem takmer v cisto muzskom kolektive, vek 19 az 40 a svorne tvrdia, ze leginy su na zenach otrasne :D

xxy

tak hej, zalezi kto to ma ako oblecene, lebo vcera som videla kriklavoruzove leginy s kratkym trickom a obtiahnutu pizdu spredu a vzadu presvitali cierne tangace, na stehnach badatelna celulitida. vtedy je to tragicke.