Mám 14 rokov, 170cm a 58kg(!) :(.. a moja postava je strašná!!! Mám malé prsia, väčšie bruško, ŠIROKÉ BOKY...proste katastrofa... vdaka bokom, nemožem nosiť napr. legíny a volné tričo, lebo je to strašné!! cchem sa tých bokov zbaviť.. neviete ako? síce ja nemám na tých bokoch veľa sadla...iba trošku a potom hned mám kosť ... čo s tým?
Otrasná postava
maoam, jezis, niiieeeeeeeeee :D
Blondula, to si teda riadna sexica :DDD
jasne, zavisi od stavby tela, od toho, ci clovek ma pevne telo, svalstvo, alebo je mlandravy, je je vaha tvorena svalstvom alebo tukom :DD, pre mna su vypovedne iba miery
xxy: myslis, ze stara korcula? jasne, to viem :DD :PP
ja mam 172 cm a pred par rokmi som vazila 46 kilov !!! nevladala som chodit,trpela som nechutenstvom,neustale som bola ospala,unavena,bolelo ma cele telo !! teraz vazim 61 kilov a som stastna jak blcha :DD este by som brala takych 5 kilov a bola by som maximalne spokojna !! a to musim povedat,ze som stihla ! nezalezi na kiloch,ale na tom,ako je telo stavane !! mam kamaratku,co ma menej kilov ako ja,a ma sunky vsade,ja nemam nikde,teda este malinke sadielko po porode,ale inde nie... neviem co furt mate s tymi kilami !!!
Ale inak ono trochu záleži aj na type postavy, môžu byť dve baby čo sú rovnako vysoké aj majú rovnakú váhu a jedna môže vyzerať tučnejšie ako tá druhá, tá druhá môže mať tolko kg preto, že má napr. väčšiu hlavu :D
Ale inak ono trochu záleži aj na type postavy, môžu byť dve baby čo sú rovnako vysoké aj majú rovnakú váhu a jedna môže vyzerať tučnejšie ako tá druhá, tá druhá môže mať tolko kg preto, že má napr. väčšiu hlavu :D
*pol hodiny a to denne...a ešte chcem stepper
a hlavne: ziadne diety, ak chces zdravo, obmedz sladke, ale v ziadnom pripade nedietuj, ak chces schudnut.
priserka, najlepsie je obcas sa kuknut do zrkadla a sportovat. postava sa ti spevni, na brusko si tiez zacvic aby si ho mala pekne. ale nic neprehanaj.
čo myslíte?? pomohla by 13 dňová diéta? Inak doma cvičím, brušáky a po hodiny rotanu...