kozmetika Vichy

anka

Mám 48 rokov a celý život už od ZDŠ si čistím pleť, hlavne večer. Verte, či neverte nemám vrásky, snáď okolo očí, ale veľmi slabé. Vyskúšala som rôzne krémy, ale v posledných 10 rokov používam iba vichy. Som veľmi spokojná, používam lift vichy denný a nočný, ale aj krém vichy okolo očí. Teraz v lete si dám oligo - oranžový - keďže som vyskúšala vzorku - je to výborné. Som nadmieru spokojná a odporúčam aj deťom, keďže mám dve dcéry - pupence úplne vymizli - vyliečilo sa to všetko a každé ráno a večer si musia vyčistiť tak isto pleť ako mamka. Ide to do peňazí, ale kupujeme si navzájom takéto darčeky, či už narodeniny, meniny, vianoce atď. Takže doporučujem krémy, krémy najmä na problematickú pleť, ako sú vyrážky pre mladšie ročníky a pre staršie to čo je ponúkané podľa veku. Doporučujem vyskúšať vzorky, zo začiatku niektoré krémy štípu, ale potom to fakt učinkuje. Keď sa pozriete do zrkadla, presne Vám povie Vaša pleť čo ste robili v mladosti. Večer pleť musí byť stále odlíčená, vyčistená a použiť správny krém na noc. Po vyčistení sa cítim o 10 kíl menej. Doporučujem jednoznačne vichy.

lea

velmi som bola milo prekvapena po skuske kremu .Este po dvoch dnoch som mala pokosku na tvari jemnu .Aj po umyti a cisteni .Inokedy ked sa natieram hned vten den na obed potrebujem zakryt suche miesta este raz .Pouzivam doteraz RYOR cesku znacku .Ten krem La Prairie to je nieco uplne ine .Uplne perfektne a fantasticke .Kto si to vsak moze dovolit v dnesnej dobe krem za 4 tis. korun .

lakulka

tak k La Roche musim aj ja povedat,ze mam dobru skusenost aj ked len s make-upom ale bol fakt spickovy,teraz ho zasa nepouzivam,lebo som chcela vyskusat Vichy,no asi sa vratim pekne k La Roche..

zzz

Takze sa pridam aj ja, s kozmetikou vichy nemam vobec dobre skusenosti, ziadne zazraky som si nevsimla, bola som fakt dost sklamana, cakala som podstatne viac a to ani nemam problematicku pokozku. Teraz sa mi velmi osvedcila kozmetika La Roche Possay, francuzska znacka, k dostaniu v lekarnach, cenove porovnatelna s vichy, ale zda sa mi menej chemicka, velmi jemna, nemastna, chrani pred slnkom a vobec, pouzivam ju sice kratko, ale uz predtym som nieco od nich vyskusala a mozem vrele odporucat.

lienka 77

Ja som mala dlhé roky problémy s pleťou. Vyskušala som milión rád, prípravkou, receptov, babských odporúčaní a nič mi nepomohlo. Teraz mám 27 rokov, malú dvojročnú dcérku, šťastné manželstvo a moja pleť žiari. Ale....každý večer si ju umývam detským oranžovým Nivea mydlom a ošetrujem si tvár krémom značky Sothys. Čo tiež nie je lacná záležitosť...ale toto bol jediný krém (teda aby som upresnila je to hydratačný gél), ktorý mi na pleť nepôsobil negatívne. Maličké balenie stojí síce 1.300,- Sk, ale mám ho už pol roka a je naozaj výnimočný. A okrem toho aj môj denný make-up je jeden z tých drahších od Loreal. Ja si osobne tiež myslím, že tie drahšie prípravky majú niečo do seba. Ale aj psychicka čistota a harmónia je veľmi dôležitá.

lea

Dakujem za radu Vlasta
.Vcera som bola v super predajni s kozmetikou .Bola som prekvapena kolko dobrych znaciek sa u nas predava .Ci su aj kvalitne,to sa urcite nedozviem ,pretoze ceny su strasne velke .Ako som povedala nazov co si mi pisala, predavacka hned zareagovala a dala mi vyskusat tu znacku la Praire .Spatne mi zostalo ,ked mi povedala cenu . Je pravda,ze sa nanasa jemne a vydrzi dlho .Udajne 3x viac ako ostatne kremy .
POSIELAM KONTAKT

lakulka

Ludia no tak take som mala nervy,Vichy som pouzivala aj predtym,ale nie Normaderm,no a teraz ked bola ta akcia,tak som sa kupila celu sadu aj s kremom Normaderm,vsak cert to ber tie peniaze,ale ako sa mi po nom zhorsila plet,no hotova katastrofa,tak teraz fakt neviem,ci mam len vydrzat,ze je to taka reakcia,alebo sa pekne vratit spat k tomu co som pouzivala..ma niekto aj taku skusenost ako ja ??? dakujem

vlasta

... Tak dievčatá , to komentár nepotrebuje čo napísal pán .Už som si myslela, že skončíte komentáre pri Indulone .Tá Indulona je perfektná tiež , ale pre majstrov na streche : proti vetru a ešte sa pekne opália na slnku .
_ lea_ nemôžem sa k tomu vyjadriť a poradiť .Musíš si nechať poradiť u odborníkov . Môžem Ti povedať len, čo by som spravila ja na tvojom mieste .Pozri sa na špecialne krémy - na extra suchú pleť . Niektoré sú tu na našom trhu .Velmi dobré sú napr. prípravky od GURLAIN ... alebo /la Prairie ...a ked máš odvahu , tak prvotriedne prípravky na pleť sú od f. SISLEY . Tie tu na slovensku nedostaneš ,ale to je extra trieda . Dá sa to kludne vyhladať cez.. google ...
Gurlain a iné bežne dostupné si nájdi...
na www. Fann.sk /na spodu je starostlivosť o pleť .
Ak budem mať ..muster na skúšku od SISLEY na extra suchú pleť .. dám Ti ju,len mi daj kontakt na seba .Len Bratislava
Budem rada ,ked Ti pomôže .

dog

mne draha kozmetika pride ucinna (aj ked nikdy nie zazracne). za tie peniaze firmy robia vyskum, neviem si ani predstavit, zeby lacny krem bol ucinny. vichy je smiesne lacne oproti tomu, co ja (ako muz) pouzivam. len krem po holeni od gernetic ma stoji tisicku. horsie znacky ako la roche alebo vichy ani nema vyznam kupovat. zvlast pre zenu je dolezite, aby sa starala o plet kazdy den, inak zarucujem, ze v starsom veku bude vyzerat ako strasidlo. naopak zeny v 50ke co sa kremovali, vyzeraju dost zachovale a nemusia sa skryvat doma:) ruky kremovat, inak budu vyzerat ako z hororu o 20 rokov.. ak mate problematicku plet tak ju aspon cistit. aspon mydlom dove, ked chcete za kazdu cenu setrit:) cistit 2xdenne a nedotykat sa aknoznych prejavov to je 80% uspechu. na utisenie lokalnych prejavov effaklar trebars - ono to rozhodne nezaceli jazvy hned ale upokojuje, tym padom nie je tendencia sa toho dotykat (co kazdy robi). tu vidim vyhodu znackoveho vyrobku - mal som milion lokalnych pripravkov aj z lekarni, ale funguju len tie najdrahsie. takisto bezne pripravky na hydrataciu alebo cistenie - vsetky lacne kremy ci nebodaj tonika mi sposobovali akurat cervenanie, vytvaranie akne, znovunaplnanie mazovych vackov, podrazdenie. bol som prekvapeny, ze tie moje nemaju ziadny negativny prejav, plus chrania pred slnkom a premenia za par minut tvar na upokojenu (pripadne aknozne prejavy zmenia farbu z cervenej na nenapadnu, vdaka comu som si dokonca odvykol pouzivat korekcnu tycinku). tie drahe pripravky navyse strasne dlho vydrzia, asi tak 10x viac, a to aj ked maju mensi objem, takze su v podstate lacnejsie!
prejavy na pokozke prichadzaju zvnutra tela, takze ziadny krem nesposobi, ze uz nebudu. to by clovek musel zmenit bydlisko, stravu, pracu a potom by to sa mozno eliminovali faktory, ktore to sposobuju:) dalsie veci su spevnenie prs, rast vlasov, nechty - zas a znova funguju len najdrahsie. toto su vsetko realne skusenosti mna a mojich blizkych..