V 22 bez vzťahu...

Príspevok v téme: V 22 bez vzťahu...
kvetinka25

ahojte... našla som toto fórum tak ma napadlo že sa tu aspoň vyrozprávam :) mám 22 rokov zachvilu 23, o rok končím vysoku, myslím že som inteligentná a aj pekná, ale doteraz som nemala normálny vzťah... mala som jeden, ale bolo to o ničom, skôr som nadobudla pocit sklamania.... sex som ešte nemala a začínam mať z toho už mindráky, že budem nejaká divná keď k tomu dôjde až neskôr napr. v 23 alebo tak... nebudem už stará koza na prvý sex? čo si o mne bude myslieť?? a celkovo ma trápi, že nemôžem nájsť muža, ktorý by mi bol tou spriaznenou dušou, chcem spoznať lásku a všetko to okolo toho... nechodím na diskotéky tak nemám veľa šancí spoznať nových ľudí a v škole je chalanov minimum... ste na tom niektorá podobne? :/

pan d.

Ja som si nasiel sympaticku, ale neboli sme vobec na rovnakych vlnovych dlzkach a skoncilo to rozvodom. Mam vsak syna a to mi staci:D

kvetinka25

milli presne, pekná rozumná a pod. a čo z toho ? :D u mňa je to tak že buď nájdem pekného ale rozum má akurát tak v gatiach, alebo rozumného ale zasa sa mi nepáči... nevravím že výzor je najdôležitejší, ale tak nejaké sympatie byť musia aby si s tým človekom mohla niečo mať (vzťah) a keď tam nie sú je to ťažké... a takého čo by bol so mnou na rovnakých vlnových dĺžkach a zároveň aj sympatický je ťažké nájsť, aspoň pre mňa...

milli11

lost, co si taky pesimista?

system, ten pocit presne poznam. Si sama a vsade okolo vidis zalubene pariky. Minule sme boli von s niekokymi kolegami. Neskor sa k nim pridali aj ich frajeri/ky a manzelia/ky. Pripadalo mi to ako nejaka sutaz, ale akoby sa predbehovali, ktori sa castejsie objimaju, ktori si budu dlhsie hladiet do oci. A ja som tam bola jedina single. Trochu ma z toho chytala depka, ale robila som, ze nic.

Aj chodim von. Dokonca som uz aj nejakych muzov sama pozvala na rande, ale odmietli. Chlapi asi nemaju radi, ked su loveni. :D

Ci som pekna? Neviem, ako je to mozne, ale niektori hovoria, ze som pekna a niektori, ze nie som pekna, ze skor skareda, tak sa v tom vyznaj. :D Sama so sebou som spokojna, ale to je subjektivne.

Je to divne, povedia ti, ze si fajn, mozno aj pekna, si rozumna, da sa s tebou porozpravat, nepokazis zabavu, ale ten vztah a chlap akosi neprichadza.

kvetinka25

system, predpokladam že chodiš do barov keď o nich píšeš, a aj to že asi nie si taká hanblivka ako ja (chalani to majú ľahšie :D)tak nečakaj na to či sa ti nejaká pripletie pod nohy a oslov nejakú ty :D kolko máš rokov? lebo súdiť že máš dosť rokov podľa toho ako sú na tom vzťahovo ostatní nie je moc rozumné... dosť báb ktoré poznám majú už dve deti a vydávali sa hneď po stužkovej tak v porovnaní s nimi som sto rokov za opicami a pritom si myslím že 22 zas nie je tak veľa :D nekukaj na ostatných akí sú šťastní, lebo sa zblázniš, aj mňa deprimujú tie úsmevy na tých fotkách na fb a všede dookola kde sa pozriem, ale nevieš koľko rozchodov som už za tú dobu zažila z tých dokonalých vzťahov čo sa okolo mňa tvorili celé roky a ja si len tak plávam bez smútku zo sklamania :D to je asi jedna z východ nás slobodných :))že síce som nezažila ten pocit šťastia ako oni ale minul ma aj ten pocit potom :D na čo to všetko prežiť veľa krát, stačí raz ale na trvalo, alebo aspoň na dosť dlho :DD

lost

system

a teraz umocni ten pocit s vedomym, ze nikdy nikoho nebudes mat :P
a hned sa ti bude zit lepsie, lebo budes vediet na com si - beznadejny pripad :D

ale tak ty mas este malo rokov a mas vela sanci :) tak to ber z toho pozitivnejsieho hladiska :) to mas v pohode ;)

system

no len sa netvarme teraz ako nam je slobodnym fajn. :D Je to dost na hovno pocit (aspon u mna) ked vidim hlavne teraz v lete ako sa prechadzaju a stiskaju pari v bare, v meste a pod. Ked kukam spoocne fotky na FB a citam tie statusi. Je to dost nahovno len tak sediet a cakat kedy sa pod nohy zapletie niekto normalny kto by stal za to. A ked sa aj zapletie tak vam na rovinu povie ze si to s vami nevie predstavit. Neviem, ale poslednu dobu ma z toho fakt zacina chytat depka.