V 22 bez vzťahu...

Príspevok v téme: V 22 bez vzťahu...
kvetinka25

ahojte... našla som toto fórum tak ma napadlo že sa tu aspoň vyrozprávam :) mám 22 rokov zachvilu 23, o rok končím vysoku, myslím že som inteligentná a aj pekná, ale doteraz som nemala normálny vzťah... mala som jeden, ale bolo to o ničom, skôr som nadobudla pocit sklamania.... sex som ešte nemala a začínam mať z toho už mindráky, že budem nejaká divná keď k tomu dôjde až neskôr napr. v 23 alebo tak... nebudem už stará koza na prvý sex? čo si o mne bude myslieť?? a celkovo ma trápi, že nemôžem nájsť muža, ktorý by mi bol tou spriaznenou dušou, chcem spoznať lásku a všetko to okolo toho... nechodím na diskotéky tak nemám veľa šancí spoznať nových ľudí a v škole je chalanov minimum... ste na tom niektorá podobne? :/

system

lorrines: .. a pre ostatne zeny to plati tiez. Viete o tom ze ak mate nejakeho kamosa a dovolili by ste mu to tak by vas zbalil ? Medzi chlapom a zenou nedokaze byt len kamaratstvo, teda dokaze ale len preto ze zenske svojim kamosom na vztah nedaju sancu, chlapi sa potom musia uspokojit aspon s kamaratstvom ked uz nic ine.
mrknite si toto video :P
-odkaz odstránený-

ak ho nezobrazi tak na stranke mojevideo .sk hladajte vydeo s nazvom : " Muži a ženy nemôžu byť iba priatelia "

pod videom su komentare, zaujal ma jeden v ktorom dotycny dostal az 54 lajkov :
" ziadny muz sa nekamarati so zenou ktoru by nebral za partnerku. o zenach s ktorymi sa stretava napr s partiou pri pivecku a nepacia sa mu resp nebral by ich za partnerku vravi len ako o znamej. :P ----------------------- naopak vecsina zien sa kamarati s muzmi ktorych nechce, a mysli si ze ani ten kamos ju nechce ... proste ho berie doslova ako kamosku a ked sa muz vyjadri ze by nieco riesil a pod., tak je to vo vecsine pripadoch koniec kamaratstva. ... uprimne, nemam pravdu ?"

zdielam tento nazor :) co si o tom myslite vy ? :) takze baby skuste sa poobzerat aj okolo seba ;) mozno je vas drahy strasne blizko a vy hladate v dialke ;)

lost

Pozrite sa na to z tej lepsej stranky, aspon ti muzi nie su az taki vychcanci, ze by vas len vyuzili a odhodili :) A to je defacto lepsie ;)

lorrines

Vieš ja mam sice len 19 ale tiež neviem najst normalny vztah :( vyzorovo si myslim že az tak zle na to nejsom, neviem či je problem v povahe..kamaratov mam vela vzdy každy hovori ze som taky večny optimista a smejko a že som zlata ...čiže fakt o kamaratov nudzu nemam ale uz ked mam najst chlapa..nejde to...ani neviem poriadne naviazat kontakt ..hanbim sa a bojim sa ze pohorim

lost

kvetinka25

no ale ked chalan spravi prvy krok, moze byt oznaceny za sexualneho uchyla ;)

ono vzdy sa divim tym ludom, co lahko navazu kontakty len tak, tam je teoreticky dolezite casovanie atd, ale tak najpodstatnejsi je aj tak vyzor :D lebo mna by sa zlakli a utiekli (alebo treskli kabelku o hlavu, a pri tych tehlovych mobiloch by to bolelo)

milli11, hold, zivot je uz kruty :)

system

kvetinka25: vtierava nie a stetka uz vobec ne :D cosiii, to ze mas o nekoho zaujem este nemoze znamenat to co si napisala, to si len zeny myslia :D ze to tak vyzera ;)

keby si bola chlap hovorila by si ze to maju zeny lahsie ;)

kvetinka25

system - ale máte to ľahšie, lebo keď spraví baba prvý krok, hneď si o nej myslia že je vtieravá, "štetka" alebo podobne :D a vravi sa piate koleso na voze :D tiež to neznášam, a neviem prečo ale za mnou majú kamošky vždy zvyk chodiť (akože pozrieť ma, alebo keď mi majú niečo doniesť.. ) s chalanmi akurat keď sa dajú dokopy, akoby sa mi chceli pochváliť, a ukázať že ja som stále tá čo nikoho nemá a oni hej že ha záviď :D :D neznášam to .... už vysielam aj signály, aj úsmevy aj tak mám pocit že ste niekedy jak "na hlavu padnutí" a nechápete :) neber to ako urážku len neviem aký výraz použiť, nechcem urážať :)

system

kvetinka25: do barov chodim s kamosom na pivo to je normalka, ale urcite tam nelovime zeny :D a hanblivka co ja viem, podla mna trocha som. a urcite to nemaju chalani lahsie :D podla mna skor tahsie, to my musime spravit 1. krok aj ked nevieme ako to dopadne, to my chlapi potom vyzerame ako idioti ktori pokazili uzastne kamaratstvo. chapes nie ? :D A co sa tika sklamania tak ja trocha sklamany som, lebo moj idol ma odmieta. Som nanho (idol):D dost naviazany tak sa musim nejak odviazat a nekomunikovat tak casto, skor ci neskor si najde aj ona niekoho a moj pokec jej uz chybat nebude si myslim. O to menej budem potom sklamany a smutny.

milli11: Tak ja ani von nejdem ked idu v parikoch, aj ked ma volaju ze co budes doma, neznasam byt 3 koleso na voze ci ako sa to hovori :D Myslim si ze aj oni by sa mali trocha kontrolovat, lebo niekedy to aj mne pride ako by to robili schvalne ze sa muckaju pred niekym kto nikoho nema.

Ale baby nejake znamenie by ste mali vyslat aj vy, ked sa vam niekto pozdava, hoci len usmev, mozno sa chlap odhodla aspon pozdravit :D hehe drzim NAM palce :D:D:D

kvetinka25

veď vravím, preto treba mať splnené obe požiadavky, aby to fungovalo :D a že máš syna máš potom šťastie :)) začala som chodiť s "kymkoľvek" a skončilo to fiaskom, doteraz sme sa oficialne nerozišli len sme prestali absolutne komunikovať :D to bol ten jeden vzťah ktorý ľutujem že vôbec bol, preto už nechcem hocikoho ale toho jedneho :)