ahojte... našla som toto fórum tak ma napadlo že sa tu aspoň vyrozprávam :) mám 22 rokov zachvilu 23, o rok končím vysoku, myslím že som inteligentná a aj pekná, ale doteraz som nemala normálny vzťah... mala som jeden, ale bolo to o ničom, skôr som nadobudla pocit sklamania.... sex som ešte nemala a začínam mať z toho už mindráky, že budem nejaká divná keď k tomu dôjde až neskôr napr. v 23 alebo tak... nebudem už stará koza na prvý sex? čo si o mne bude myslieť?? a celkovo ma trápi, že nemôžem nájsť muža, ktorý by mi bol tou spriaznenou dušou, chcem spoznať lásku a všetko to okolo toho... nechodím na diskotéky tak nemám veľa šancí spoznať nových ľudí a v škole je chalanov minimum... ste na tom niektorá podobne? :/
V 22 bez vzťahu...
kvetinka25 no vidíš to, ako sa ti tu chlapi ponúkajú :P
Uz mi pomazali prispevky a tak pekne k veci som pisal:D
no, to už by bol potom pokec keby tu boli fotky a parovanie :D a tiež by ma niekedy zaujímalo ako niektorí ľudia tu vyzerajú :D no tak mi len ostáva mať oči uši otvorené ako sa hovorí až kým ten pravý nepríde snáď to bude čoskoro :)) a bauer ťažko povedať či si to práve ty :D :D
ja len cakam na rano, nic viac, inac - vies aky prijemny pocit to je ked okolo 05-06 rano pozries von oknom a ludia malinky ako mravci sa pohybuju a ponahlaju sa do prace? tj. vstali maximalne pred hodinkou.. a ja uz mam vyse 24 hodin v krvi.. krasny pocit, ze moj den je dlhsi ako ten ich :D len keby ten pocit pretrval cely den v tom style "mam uz xy hodin :D" a nie "to uz mam xy hodin?"
:D nejsom skareda, ja som iba psycho. a aj tak by som sa s vami nestretla, ja si budem chrochnit vo svojej samote :p