ahojte... našla som toto fórum tak ma napadlo že sa tu aspoň vyrozprávam :) mám 22 rokov zachvilu 23, o rok končím vysoku, myslím že som inteligentná a aj pekná, ale doteraz som nemala normálny vzťah... mala som jeden, ale bolo to o ničom, skôr som nadobudla pocit sklamania.... sex som ešte nemala a začínam mať z toho už mindráky, že budem nejaká divná keď k tomu dôjde až neskôr napr. v 23 alebo tak... nebudem už stará koza na prvý sex? čo si o mne bude myslieť?? a celkovo ma trápi, že nemôžem nájsť muža, ktorý by mi bol tou spriaznenou dušou, chcem spoznať lásku a všetko to okolo toho... nechodím na diskotéky tak nemám veľa šancí spoznať nových ľudí a v škole je chalanov minimum... ste na tom niektorá podobne? :/
V 22 bez vzťahu...
system nepreháňaj :)
kvetinka25, úplne zdieľam tvoj názor :)
ach jaj :( www.themarysue.com
tak tieto riadky ma celkom potešili :) a aby som uviedla na pravú mieru, ja si divná nepripadám, ja sa cítim dobre tak ako som, a to že som panna mi nedáva pocit že som troska alebo niečo, len ostatní sa na mňa niekedy dívajú akože či som normálna keď nesexujem, že som krásna a tak, každý si hneď myslí že ľúbim sex a že som neviem ako skúsená a ja som také úplné neviniatko :) presne ako ste písali, že to každý hneď súdi podľa výzoru.. nikdy som to nejako neriešila že nemám vzťah, dosť som sa venovala škole, a potom zas som mala dosť problémov takže myslím že by som vzťah aj tak nezvládala, ale už by som rada spoznala niekoho takého kto by bol moja polovička :) keď aj kamaráta na začiatok, nepotrebujem hneď vhupnúť do svadby ... len som chcela vedieť či je viac takých ľudí, lebo väčšina mojich kamarátok má chalanov už od 15tich hadam a tri vážne vzťahy za sebou... ja si osobne myslím že život je dosť dlhý na to aby som si užila všetko čo mám a netreba sa ponáhľať, kým človek necíti že je na to pripravený :) ajajaja prečo máš malé sebavedome? :) a som z TN :D
mam 20, tiez som este nikoho nemala, a aj tak si o mne niektorí ludia myslia ze som k...a
ja mám o rok menej a vôbec sa kvôli tomu necítim ako troska, práveže som rada že som nesplala s polovicou TT :D ver mi, že inteligentný muž si o nás nič negatívne nepomyslí a ostatní ma nezaujímajú :)
taku babu by som chcel spoznat ako si ty :) skade si?