V 22 bez vzťahu...

Príspevok v téme: V 22 bez vzťahu...
kvetinka25

ahojte... našla som toto fórum tak ma napadlo že sa tu aspoň vyrozprávam :) mám 22 rokov zachvilu 23, o rok končím vysoku, myslím že som inteligentná a aj pekná, ale doteraz som nemala normálny vzťah... mala som jeden, ale bolo to o ničom, skôr som nadobudla pocit sklamania.... sex som ešte nemala a začínam mať z toho už mindráky, že budem nejaká divná keď k tomu dôjde až neskôr napr. v 23 alebo tak... nebudem už stará koza na prvý sex? čo si o mne bude myslieť?? a celkovo ma trápi, že nemôžem nájsť muža, ktorý by mi bol tou spriaznenou dušou, chcem spoznať lásku a všetko to okolo toho... nechodím na diskotéky tak nemám veľa šancí spoznať nových ľudí a v škole je chalanov minimum... ste na tom niektorá podobne? :/

milli11

Mna napriklad strasne zaujima, kto ako vyzera, ci sa to zhoduje s mojou predstavou. :) Coho sa vsak nedockam, kedze je to anonymne forum a nikto tu fotku neda, ani ja.

veve_IX

Tiež som približne vo vašom veku. Vzťah som síce mala, ale nežili sme spolu sexuálne. A nepripadám si divná, skôr som rada, že som si to čo môžem dať len jednému zachovala. Takže si nerob starosti, nič netreba siliť. Čo má prísť príde podľa mňa. A chalana spoznať sa dá aj na x iných miestach ako na diskotéke. Napríklad v dopr.prostriedkoch, na nejakom športovom, kultúrnom či spoločenskom podujatí, v škole, v reštike, obchode, koncerte, kine, divadle...V podstate úplne všade. Takže si pokojne ži to svoje ako sa hovorí ako sa hovorí že narodila si sa ako originál, tak neži ako kópia...Držím palce :)

system

vitam :D mna to tiez serie kks, a co zabijem sa ? NE ! :D ale cakat sa mi uz nechce dpc. a tiez ma dakedy chyta depka z toho couz