V 22 bez vzťahu...

Príspevok v téme: V 22 bez vzťahu...
kvetinka25

ahojte... našla som toto fórum tak ma napadlo že sa tu aspoň vyrozprávam :) mám 22 rokov zachvilu 23, o rok končím vysoku, myslím že som inteligentná a aj pekná, ale doteraz som nemala normálny vzťah... mala som jeden, ale bolo to o ničom, skôr som nadobudla pocit sklamania.... sex som ešte nemala a začínam mať z toho už mindráky, že budem nejaká divná keď k tomu dôjde až neskôr napr. v 23 alebo tak... nebudem už stará koza na prvý sex? čo si o mne bude myslieť?? a celkovo ma trápi, že nemôžem nájsť muža, ktorý by mi bol tou spriaznenou dušou, chcem spoznať lásku a všetko to okolo toho... nechodím na diskotéky tak nemám veľa šancí spoznať nových ľudí a v škole je chalanov minimum... ste na tom niektorá podobne? :/

kvetinka25

system ... admin aha... tak dík teda musela som sa zaregistrovať a celý deň trvalo kým mi poslali autoriz. mail :D
no a napriek tomu že väčšina rozumných ľudí tak uvažuje je toľko ľudí čo trpia tie vzťahy, divné nie? :D

system

kvetinka25: admin dal tuto temu len pre registrovanych :D dovod neznami :D ...
ten fb mozem okaslat, aj tak si tam " vo vztahu " nikdy nedam :D bojkotujem ho :D
Myslim ze tak reaguje kazdy rozumny clovek, ze radsej sam nez vo vztahu ktori je onicom... :)

kvetinka25

takže po prvé, ako je možné že mi nešlo prispievať do témy od včera až kym som sa nezaregistrovala, pritom ja som temu založila :D :D
po druhé, kamaratstvo neexistuje medzi
mužom a ženou. lebo vždy sa to minimalne u jedneho prevalí do niečoho viac si myslím...
Lukas217 no pokecam s tebou kludne :D
a k tomu že veľa ľudí je v nefunčkných vzťahoch...tiež to nechápem na čo sa zbytočne trápiť, radšej budem sama ako s niekym len preto aby sa mi kamaratky nesmiali že som tá posledná čo nikoho nemá alebo ako tu padlo aby som mala na Fb "vo vzťahu" :D

milli11

Ale zas byt slobodna ma tiez svoje vyhody:

- mozem sa spravat strelene bez toho, aby ma niekto poucal alebo sa za mna hanbil.

- mozem ist na party alebo niekam von a prist kedy chcem, bez zbytocnych otazok.

- nemusim po niekom druhom upratovat a presviedcat ho, aby mi pomohol.

- mozes flirtovat s kym chces bez vycitiek. ;)

Deaa

raz mi kamoška povedala, ktorá je vo vzťahu 2 roky, že ak by jej povedal kamarát, že ju chce, okamžite bez zaváhania by sa rozišla so súčasným priateľom.... tým chcem len povedať, že ľudia okolo majú síce vzťahy a občas nám príde ľúto ak ho mi nemáme... ale aké už len sú ich vzťahy trvácne???
a byť s niekym len preto aby nebol sám a mohol si na fejsbuku zmeniť stav na zadaný/á... celé zle (takého mám skúsenosti z okolia 21 ročných ľudí)

system

milli11: " Ja sa dokazem normalne kamaratit iba s muzmi, ktori ma nepritahuju. " ...... no ved o to presne ide ! :D si to asi zle pochopila, ale presne o tom kecame, ze muzi sa kamaratia so zenami ktore sa im pacia a ktore chcu a zeny naopak ! :D