V 22 bez vzťahu...

Príspevok v téme: V 22 bez vzťahu...
kvetinka25

ahojte... našla som toto fórum tak ma napadlo že sa tu aspoň vyrozprávam :) mám 22 rokov zachvilu 23, o rok končím vysoku, myslím že som inteligentná a aj pekná, ale doteraz som nemala normálny vzťah... mala som jeden, ale bolo to o ničom, skôr som nadobudla pocit sklamania.... sex som ešte nemala a začínam mať z toho už mindráky, že budem nejaká divná keď k tomu dôjde až neskôr napr. v 23 alebo tak... nebudem už stará koza na prvý sex? čo si o mne bude myslieť?? a celkovo ma trápi, že nemôžem nájsť muža, ktorý by mi bol tou spriaznenou dušou, chcem spoznať lásku a všetko to okolo toho... nechodím na diskotéky tak nemám veľa šancí spoznať nových ľudí a v škole je chalanov minimum... ste na tom niektorá podobne? :/

beskyd

ale mozes vediet ci by si o neho zakopla keby si mala na vyber, aj tak poznam dost ludi co sa len hadaju a maju kopec problemov ale kedze nikto iny neni na obzore tak su spolu aj ked ja neviem preco ani ma do toho nic ale pri dlhsom pokeci ti tito ludia povedia ze sak lepsie ako byt sam... fascinujuce.. kto toto vymyslel:) ... a pozor, hulvati idu celkom na dracku:) len to maloktora vie priznat:) ten zdanlivo zamilovany parik moze mat a casto aj ma tolko pruserov a tolko klamstiev v sebe a v tom vztahu ze este bud rada ze si rada. nechapem preco ludia viac riesia otazky druhych ako vlastne preferencie a zasady...

milli11

Beskyd,

ale kym s tym clovekom nemas vztah, nemozes v skutocnosti vediet, aky je. Ani on nemoze vediet, aky si ty (ja).

A radsej by som si vybrala byt sama ako s nejakym hulvatom. Len mi ide na nervy:

- ked vidim tie zamilovane pariky.

- ked sa ma pytaju: "Ty este nikoho nemas? Co nechodis nikam von? A dokedy chces cakat? Uz mas vek na vydaj a deti." Skrtila by som vtedy tych ludi. ):(((

- a ked uz niekoho mas, trpnes, ci ta nenecha kvoli inej.

A chybaju mi tie bozky, dotyky, objatia.

beskyd

je zvlastne ze drvivej vacsine ludi vadi byt sam ale len malokomu z tej obrovskej masy vadi byt s niekym s kym su len z nudze lebo na lepsie/subjektivne preferovanejsie nemaju. cize samota horsia ako loz a pretvarka? uvedomte si ze len minimum ludi by svojho partnera nemenilo za lepsie.. uprimny vztah moze existovat len medzi ludmi s alfa genmi, ktori maju na vyber a preto si vyberu to co chcu. inak su to vzdy kompromisy hoci vacsinu ludi system nastavil tak aby si privykla na hocico. budte radi.

milli11

Co sa tyka toho kamratstva medzi muzom a zenou, ze muzi si vraj vyberaju iba kamaratky iba zeny ktore sa mi pacia, u mna to je naopak. Ja sa dokazem normalne kamaratit iba s muzmi, ktori ma nepritahuju. Inak to uz nie je ono, ked sa mi paci a ja jemu nie a mali by sme sa kamaratit.

Lukas217

Ahojte kolegovia:) Aj ja sa pripájam s podobným problémom. Mám čerstvých 25 a o sexe alebo vzťahu s nejakou babou tiež iba snívam. Práve teraz pri posledných narodeninách som si uvedomil, že som absolútne odflákol 25 rokov života - žiadna baba, žiadny priatelia, takmer stále sám. Problém je v tom, že v dedine kde žijem som si nikdy nevytvoril nejakú tu "partiu" s ktorou by sa dalo chodiť von. A jediní poriadni dvaja priatelia ktorých mám, sú pomerne ďaleko, takže s nimi taktiež nemôžem len tak vybehnúť do baru alebo niekam. Môj život pozostával zo stereotypu škola-domov a teraz ma to dobieha. A keď sa konečne vyskytla tá najdokonalejšia osoba v mojom živote, tak bola samozrejme zadaná a súhlasila maximálne s priateľstvom - zatiaľ, čo bude zrejme z jej strany naveky:( Takže som si pri takejto osobnej analýze povedal, že je načase začať žiť odznova a tentoraz poriadne, len keby to bolo také jednoduché. Rozumiete - nevybehnete po 25 rokoch takéhoto marazmu niekde von a programovo si budete hľadať tých super priateľov. Ale som rád, že som našiel túto tému a aspoň trochu odľahčil svojej depresii.

P.S. Ak chce niektorá z Vás dievčat bližšie pokecať, nebudem proti:) Aj foto ukážem :)

sewie

mne lezie na nervy nasledovne:chlap spravi prvy krok, dam mu cislo, ideme na par rande a potom sa na mna vykasle...pocas rande je vsetko super-a nie nenamyslam si, verim ze nejake signaly rozpoznam ale zrazu sek...nic...tak na co mi to je?...jasne aspon nejake rande lepsie nez nic...ale stale len sklamanie...a nechapem to...ked vam je s niekym dobre tak preco prerusit kontakt?...ci zmedzitym nasli niekoho ineho?...alebo sa len pretvarovali ze vsetko je super....nechapem....

system

eva321: chalan a baba sa mozu kamosit, ale asi vo vsetkych pripadoch, ak by mohol tak by chalan tu kamosku za partnerku bral. Som chlap a potvrdzujem toto pravidlo.

milli11

lost,

pre mna je znamy - niekto, koho poznam, mozno aj sem-tam stretnem a pokecam, ale nekamaratime sa.

kamarat - niekto, s kym sa kamaratis, chodis na party.

Mozem zajst dalej.

priatel - niekto, komu sa mozes zdoverit a nesklame ta.

frajer - partner.

system,

My sme tam najprv isli bez partnerov, ale behom vecera sa postupne dostavili aj ich partneri. Nedobry pocit :(

Teraz sa mi tiez paci jeden muz, ale zda sa mi, ze po nom ide aj ina. :((( A ja zatial neviem, ktora a ci ma u neho sancu?

septo

no ja som mal len jeden sex a ten stal za ho-no, tak si z toho nic nerob. a tiez mam uz 22. co ma prist raz sa objavi uz sa s tym netrapim tak momentalne som na tom jak dost druhych. neni pravda, ze vsetci uz sexuju jak potkani, to sa len kazdy chvali ale netreba tomu verit. preco mas s volakym spat len preto, ze mas 22rokov, to neni dovod. cakaj, vsetko pride v pravy cas.