ahojte... našla som toto fórum tak ma napadlo že sa tu aspoň vyrozprávam :) mám 22 rokov zachvilu 23, o rok končím vysoku, myslím že som inteligentná a aj pekná, ale doteraz som nemala normálny vzťah... mala som jeden, ale bolo to o ničom, skôr som nadobudla pocit sklamania.... sex som ešte nemala a začínam mať z toho už mindráky, že budem nejaká divná keď k tomu dôjde až neskôr napr. v 23 alebo tak... nebudem už stará koza na prvý sex? čo si o mne bude myslieť?? a celkovo ma trápi, že nemôžem nájsť muža, ktorý by mi bol tou spriaznenou dušou, chcem spoznať lásku a všetko to okolo toho... nechodím na diskotéky tak nemám veľa šancí spoznať nových ľudí a v škole je chalanov minimum... ste na tom niektorá podobne? :/
V 22 bez vzťahu...
Kazdy riesi vo svojej hlave vzdycky nejaku inu hlupost, taki su ludia:D
Hehe tak to potom poznám vo svojom okolí veľa divných ľudí. Ver mi, vôbec nie si divná, síce je to trošku neštandardné ale určite nie divné. A čo si bude myslieť? Nebude si myslieť vôbec nič. Takéto veci neriešime :) 22-23 rokov, to nie je vek, nežijeme dávne doby, keď v 22 si mala mať 3 deti povinne :) chce to kľud a nohy v teple :) ak si nie si istá, tak do toho nechoď, ono to každopádne tak či tak raz príde :)
Pridávam sa k vám, som na tom rovnako :) len som trochu mladšia ;)