ahojte... našla som toto fórum tak ma napadlo že sa tu aspoň vyrozprávam :) mám 22 rokov zachvilu 23, o rok končím vysoku, myslím že som inteligentná a aj pekná, ale doteraz som nemala normálny vzťah... mala som jeden, ale bolo to o ničom, skôr som nadobudla pocit sklamania.... sex som ešte nemala a začínam mať z toho už mindráky, že budem nejaká divná keď k tomu dôjde až neskôr napr. v 23 alebo tak... nebudem už stará koza na prvý sex? čo si o mne bude myslieť?? a celkovo ma trápi, že nemôžem nájsť muža, ktorý by mi bol tou spriaznenou dušou, chcem spoznať lásku a všetko to okolo toho... nechodím na diskotéky tak nemám veľa šancí spoznať nových ľudí a v škole je chalanov minimum... ste na tom niektorá podobne? :/
V 22 bez vzťahu...
ja som na tom tak isto a som tiez v tomto veku.Ako male dieta som nemal dlho kamaratov , potom iba jedneho , kamaratka bola sen , teraz mam aj nejaku kamaratku a som z toho nadseny, ale vztah to je uz utopia u mna , skusal som snad 10x a nevyslo nic , mam pocit ze som moc excentricky a decentny na dnesne rovesnicky,nejdem s davom no...ale ja som si povedal ze to je jednoducho tak ze mi to nie je sudene,som rad ze mam aspon nejaku kamaratku velmi ma tesi ak mozeme ist von co sa casto nestava hlavne vo dvojici vobec co ma mrzi a inak snazim sa na to nemysliet uz ze sa mi vztah nedari.Povedal som si ze ak by ma nejaka zena chcela tak neodmietnem ale sam uz nic nebudem podnikat ,ze nema vyznam.
* nebolo prineskoro* akosi mi pismenka ušli :D :D
lost len aby zajtra už neboli prineskoror :D
bauer - presne si to vystihol! :D
hej hej všetci sme divní :D a asi radšej žijeme v ilúzii ako v realite ... :D
milli každá radosť dobrá že? :D
Lukas no personalny manažment študujem, pani ING. zo mňa bude :P :D
kvetinka25 a čo to študuješ? Čo z Teba bude?:)
milli11: prepac uz nebudem :D