Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

V 22 bez vzťahu...

Príspevok v téme: V 22 bez vzťahu...
kvetinka25

ahojte... našla som toto fórum tak ma napadlo že sa tu aspoň vyrozprávam :) mám 22 rokov zachvilu 23, o rok končím vysoku, myslím že som inteligentná a aj pekná, ale doteraz som nemala normálny vzťah... mala som jeden, ale bolo to o ničom, skôr som nadobudla pocit sklamania.... sex som ešte nemala a začínam mať z toho už mindráky, že budem nejaká divná keď k tomu dôjde až neskôr napr. v 23 alebo tak... nebudem už stará koza na prvý sex? čo si o mne bude myslieť?? a celkovo ma trápi, že nemôžem nájsť muža, ktorý by mi bol tou spriaznenou dušou, chcem spoznať lásku a všetko to okolo toho... nechodím na diskotéky tak nemám veľa šancí spoznať nových ľudí a v škole je chalanov minimum... ste na tom niektorá podobne? :/

system

kvetinka25: ved ja viem, mne sa tiez nechce nikam chodit samemu taze ja to chapem, ja len odpovedam na tvoju otazku ze co by som si pomyslel keby som videl sam v bare nejaku babu :P :)

lost

na tie prechadzky je idealny pes, ak je clovek sam :)

a pracka mi doperie za 58 minut, cize to je idealny cas na prechadzku :D

kvetinka25

milli, system - tak akože ja tiež nemám problém ísť niekam sama na prechádzku alebo na kafe to zvládam bežne ale do baru by som asi sama nešla alebo na pivo... ide len o to že je to také smutné, keď blúdiš ulicami a nemáš s kým prehovoriť, alebo komu niečo povedať keď ma niečo napadne .. :)
youki - asi sme sa nepochopili, ja si nemyslim o sebe že som divná, len ostatní ľudia mi chvíľami prídu že si to tak myslia, lebo dnešný svet je príliš skazený alebo ako to povedať a niekedy mám pocit že takému svetu nerozumiem :)
čo sa týka tej zodpovednosti, mám jej na sebe až príliš veľa, myslím že je problém aj v tom, veci okolo mňa naberajú príliš veľkú rýchlosť a ja sa v tom stále točím, s tou starostlivosťou o chorého aj to mám, máme v rodine dosť problémov rôzneho druhu... som často medzi ľuďmi, preto že stále musím behať po doktoroch, úradoch a podobných inštitúciách, chodím často do reštaurácií aj kaviarní , ale vždy je to také len na rýchlo, nie za účelom posedieť si a spoznať ľudí, ienemám akosi čas... potom do toho škola keď nie sú prázdniny a stále nič... tak neviem kde mám ešte toho chlapa stretnúť keď som medzi ľuďmi v podstate stále ... takže hodnotiť to , že ja nerobím dosť, alebo hľadám dôvody alebo nie som zodpovedná nie je na mieste, mám toho na sebe dosť až moc :)))

youki

kvetinka25:
- co robis pre to, aby si si nasla vztah?
- co robis pre to, aby mal niekto o teba zaujem?
- vies o tom ze su aj ine miesta, kde sa daju spoznat ludia ako diskoteky?
- preco sa neriadis podla seba? (ked chces ist von, nejdes len preto ze nikto iny nepojde. Je to blbe? Blbe pre teba alebo pre koho?)
Takychto tem je tu vela, je vela ludi bez vztahov v tvojom veku a ak seba popisujes ako divnu, tak ja sa na tvoju mierku divnosti ani nezmestim. Inak som na tom ako ty s tym rozdielom, ze som chalan a nemyslim si, ze je to nieco divne. Ale ludia ako ty na mna tak asi pozeraju, co ma netesi, ale neriadim sa podla nich. (nuz popri dennom studiu na univerzite, praci, vlastnych projektoch a starani sa o choru mamu nemam vela casu). Napriek tomu si obcas po veceroch vybehnem do lesa a stretavam tam kopu mladych chalanov/bab na prechadzkach aj samych. Odporucal by som ti viac na seba zobrat zodpovednost a viac si vsimnat a nehladat dovody preco nie.

milli11

Ja s tym naopak nemam problem ist sama niekam. :))) Bezne chodim sama na prechadzku do mesta. Sama si pojdem sadnut niekam do kaviarne, vypit napoj a nakoniec zaplatim. Ked su poblizku v tej kaviarni noviny, zoberiem si ich a nieco si v nich precitam. A nevsimla som si, ze by ludia co sedia pri inych stoloch na mna divne pozerali, ze sedim sama.

kvetinka25

je ľahko povedať - choď von - keď nie je s kým , to poznám :) a ísť von len tak sama niekam, dosť blbé :D