ahojte... našla som toto fórum tak ma napadlo že sa tu aspoň vyrozprávam :) mám 22 rokov zachvilu 23, o rok končím vysoku, myslím že som inteligentná a aj pekná, ale doteraz som nemala normálny vzťah... mala som jeden, ale bolo to o ničom, skôr som nadobudla pocit sklamania.... sex som ešte nemala a začínam mať z toho už mindráky, že budem nejaká divná keď k tomu dôjde až neskôr napr. v 23 alebo tak... nebudem už stará koza na prvý sex? čo si o mne bude myslieť?? a celkovo ma trápi, že nemôžem nájsť muža, ktorý by mi bol tou spriaznenou dušou, chcem spoznať lásku a všetko to okolo toho... nechodím na diskotéky tak nemám veľa šancí spoznať nových ľudí a v škole je chalanov minimum... ste na tom niektorá podobne? :/
V 22 bez vzťahu...
ajajaja: ked sa na tie znamenia divas takto, tak to ma nieco do seba, aspon to usetri cas :)
praveze ja na to celkom verim (ale treba k tomu pridat aj take veci ako vzdelanie, konicky,zavislosti a pod. ale taky dobry partnersky horoskop nie je na zahodenie,len ho musi robit profik a nie nejaky zurnalista :P )da sa tym podla mna usetrit cas medzi slepou zamilovanostou ,kedy clovek nechce vidiet cierne stranky osobnosti a medzi vytriezvenim a zistenim ,ze to dalej nepojde, lebo laska vyprcha a dvojica zisti ,ze maju rozdielne povahy (uplne)
ajajaja:
to znamenie som myslel len tak orientacne :) ja na to tiez neverim :) aj ked niekedy to celkom sedi :D
2 alchemist : rovno sa kvetinky spytaj, ze v akom znameni ma aj mesiac a v akom postaveni ma dalsie planety :DDD...vlastne v skratke cely datum narodenia aj s casom...to len na margo toho, ze ja ako lev ked si zvyknem z nudy, podotykam ,nie seriozneho zaujmu preklikavat profily baranov a strelcov(s kt.by som si vraj najviac mala rozumiet), tak mi s nimi nie vzdy vychadzaju dobre konstelacie...
a este slnecne znamenie nemusi vzdy vystihovat ...treba si zistit ascendent a pripadne nejaky zosilneny vplyv dalsieho znamenia
memo , klidek, aj slusni ludia mozu najst soje stastie...ja som mala spoluziacku a do 18 tich mala zakazane s niekym chodit...prveho ozajstneho frajera si nasla v 21 a po par rokoch sa zobrali a je stastna jak blcha...on uz bol vybureny a ona to so svojou povahou nepotrebovala:)
kvetinka25 ja som na to presne ako ty, len s dvoma rozdielmi mam o 5 rokov viac ako ty a som opacneho pohlavia :) btw ake si znamenie ak to nie je tajomstvo ? :)
To su ti slusni ako ja . O 20.00 vecierka ked som mal 18 rokov v lete.
Mam 36 rokov jeden vztah s otrasnou zenskou za sebou. Po celom tele jazvy o sex zaujem asi najskor so zenami .
Prvy sex tusim v 28 s tou strasnou zenskou .
Ver tomu lepsie to nebude .
Rodicia ta moc slusne vychovali . ked oni boli mlady vsetkoho mali dostatok . respektive nemali nic ale im to len nikto neopovedal .
A dnes v mediach sami hnus , republika rozkradnuta nema peniaze sami nezamestnany, porovnavame sa vymyslenou realitou aj na americke pomery, v holywood filmoch.
Niekomu dohodli rodicia manzelstvo ako mojim bratrancom . Ti su dnes frajeri . A tak isto maju svoje problemy. Jeden nema peniaze a zena mu nadava ze je nula co aj je :D, pricom maka jak srob len nema rozum poradit si neda, druheho deti sa nebavia s vlastnym dedom.
Tretieho trochu vzdialena rodina co mam rodinu , ten si zobral slovensku z USA , za tri mesiace sa rozviedol lebo bola jehovistka udajne ...
nechces na rande , vyzeram tak na 32 , V podstate mam tridsat dva :) Alebo 18 :D
starsix@post.sk
lost: presne tak, vacsinou tam stretavam samostatne bytosti so psami. Neddavno po mne jeden vrcal a dostal som vysvetlenie, ze sa mu nepaci moje gps (nuz ja si rad robim statistiky, kolko toho prejdem :)
kvetinka: zodpovednostou som myslel zobrat zodpovednost za seba do vlastnych ruk a podujat sa ist von sama (ked si pisala, ze nechodis, lebo nemas s kym). Proste necakat a konat. Ver ze chalani mozu mat tiez kopu povinnosti, teda nie vsetci sa flakaju na zabavach. Mozno ich je tam vela pokope, ale najdes ich aj inde.
lost - keby donesem domov psa, mama ma vyhodi aj s ním :D
system - ja viem, ja som len reagovala všeobecne nie len na tvoju poznámku :)
Hmm, škoda že nemám psa...