Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

Z-uzka

vrr
Som rada, že som ti hneď z rána privodila úsmev na tváry.. Ale ani by si nečakala, vieš koľko ľudí si takú knižku od Mojsejovej kúpi?? Aj keby moja knižka nebola zrovna najpredávanejšia, stačil by mi pocit, že aspoň pár ľudí si ju kúpilo a niečo im dala, teda hlavne, že ja som im niečo dala..

vrr

w , mozno chyba ozajstny odbornik, psycholog ktory by pomohol. I ked tu je zopar ludi co vie podporit, odborna pomoc online znie asi neuveritelne viem:(

vrr

Z-uzka :D to si ma pobavila lol, mna napadlo zas ze ked moze Britney(urcite dakuj napisala) tak vazne moze kazdy, ale pozri s akou rezervou tie knihy berieme..
Mimochodom ta mojsejova je inspiracia pre meancipovane femisnistky lol.

w

Zuzicka, napisanie knizky je uzasny napad. Nie je to vobec ohranicene skusenostami ci uz odbornymi alebo inymi. Tak ako pises, ked to mozu urobit taki ludia, preco nie aj ty. Skusenosti mas podla mna neurekom a mohla by to byt aj paradna osemstostranovka:) mrk. Nevzdaj to ak v tebe tkvie taka tuzba...

Z-uzka

w
No dnes je to všelijaké vďaka môjmu rannému výletu do kuchyne a následnému pitiu mojich obľubených nemenovaných čajíkov, však ty vieš už asi akých :((
Jasné, že dnešok už zvládnem ľahšie, pretože je to posledný deň, len to počasie, tak to ma momentálne asi najviac odrádza :(( A to svetlo v tom nemenovanom obchodnom dome.. Bolia ma z neho dosť oči..

w

Chcem Vas poziadat o malicku laskavost, ktora vsak pre mna predstavuje obrovske rozmery. Pustam sa spolu so Zuzkou a el.vi do tvorby stranky ohladom boja proti PPP. Preto sa obraciam na vas s prosbou a ziadostou zaroven. Chcem aby to bola timova praca a aby bola o vsetkych a pre vsetkych. Co by ste si tam chceli najst? Co vam vsade chyba? :) budem rada za kazdu pripomienku...neuverite, no najvacsi problem je pre nas nazov:) chichi. tak ak by vas nieco napadlo...:) mrk. ste tu vsetci uplne uzasni a vycitala by som si to, keby som aj Vas nezapojila do tejto dynamiky..

Z-uzka

vrr
To nevadí, ja som sa len tak pýtala.. A ďakujem za radu ohľadne tých cereálii a jogurtov :) No vieš, to s tou knižkou to bol len taký nápad, také uvoľnenie fantázie, ešte neviem, či to uskutočním, len ma pochytila taká eufória, z ktorej som mala aspoň trošku radosť.. No ale myslím si, že keď môže písať knižku taká Mojsejová, či Mikla, tak kľudne by som mohla aj ja.. Ale keby som sa k tomu aj definitívne rozhodla, určite by vzinkla až o niekoľko rokov..

w

ahoj Zuzi a dobre ranko:)ako sa dnes citis? dnes uz mas posledny den, tak to skus nejako prezit. Veri mi, prezivam to tam s tebou:) mrk.

vrr

Z-uzka, asi sa budes musiet zaobist bez tej informacie tuto na fore.
Citala som ze chces napisat knizku:) kolko mas rockov? Na napisanie dobrej knihy treba vela skusenosti, odbornosti a vek. Kazde s toho je dvolezite. Ale daj mi vediet ako tvoj napad pokrocil. jogurt a musli su zdrave, dodavaju ti vapnik a nelepia sa na boky. ak si ich das rano, dodaju energiu do dna a bude ti lepsie a veselsie. Len to udrz v sebe.