Prajem Vam krasny den dievcata.
W,
velmi pekne dakujem za privitanie medzi Vami.Momentalne mam internet trosku pristupnejsi a som velmi rada, ze sa mam s kym porozpravat a hlavne by som aj ja chcela prispiet,poradit povzbudit.Co sa tyka zalozenia stranky venovanej PPP je to genialny napad,mozno uz nieco existuje ale ja som sa s tym nestretla.Uz len samotna spoved duse,ktora tym presla alebo prechadza je obrovskou pomocou. Sme si vsetky naozaj az neuveritelne podobne,o mnohych pocitoch o ktorych by som chcela uz ani nemusim rozpravat, vdaka Vam dievcata som ich vnutorne vyriekla s Vami.Myslim, ze by tam malo existovat taketo forum,drviva vacsina z nas o tom nema odvahu rozpravat.Velmi by som prijala rady ohladom stravy, viem ze sa o tom vela pise, ale som z toho trosku zmetena a poriadne neviem ako by mal vyzerat ukazkovy denny jedalnicek.Tiez si myslim, ze by pomohola informacia ohladom moznosti liecenia, kontakty, ale hlavne prispevky a spovede.Ani netusime kedy nas ta spravna zasiahne a nakopne tym spravnym smerom,urcite to nepotrva vecne!
Gabina.
Spatne som sa vratila k prispevkom z predoslych dni, ktore som nemala precitane.Som velmi rada,ze si s nami a si nasim svetlym bodom a jasnym dokazom toho, ze sa to da zvladnut.Kedze sa s tym trapim uz dost dlho chccela som sa opytat ako to bolo s abstinencnymi priznakmi v tvojom pripade.Ja som maximalne vydrzala 4dni,tuto hranicu som neprekonala,rada by som poznala aj to co je za tym.Ak by som to zvladla,na ake pocity sa mam pripravit,nervozitu,zachvaty agresie,depresie? aky casovy interval je ten najkritickejsi?vopred velmi pekne dakujem.
Zuzka
Si zlata holka Zuzka a Tvoja otvorenost otvara duse mnohych znas!Ako som spominala precitala som si prispevky spatne dozadu.Skus sa prekonat,zabojovat a dostat na tu vysku,nove povinnosti, impulzy a hlavne ludia pomozu.Vieme ake je to pre nas dolezite byt neustale zamestnane.Ak citis potrebu opustit rodicovsky dom tak nevahaj.Skus si najst podnajom s priatelmi a pracu popri skole.Viem ze sa o tom lahko hovori a poznam aj to ako je niekedy tazke vyjst vobec von,ale v spravnej chvili sa uchop sance.Drzim Ti palce,zvladnes to!Este k tym prehanadlam, nikdy som ich neuzivala,ja si ulavujem vracanim, ale na spravnu peristaltiku mi pomaha jablcny ocot,okrem toho je velmi zdravy.
Vsetkym Vam prajem krasny den a co najviac pozitivnych impulzov!