Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

vrr

lol..vazne dobre:D ja som tiez prarkrat matke povedala nech ju schova, no vzdy som ju nasla:D a dnes veru dostala chudatko, no sama si to zapricinila tymi cislicami.

Z-uzka

vrr
Aj moja váha dostala už nohy a išla na prechádzku, no skôr by som povedala, že asi na poriadne dlhú dovolenku.. Na podnet kamarátky ju doma odpratali.. Už som sa ju síce raz snažila vypátrať, no bez úspechu, asi vážne nasadla do lietadla a odletela.. Tak nech si užije, potvora jedna, aj tak mi len robila vrásky na čele, ukazovala to čo som nechcela vidieť, nepočúvala moje úpenlivé prozby, dúfam, že sa poriadne speče a nebude mať krém po opaľovaní.. Ha, tak jej treba :-)

Z-uzka

kiky
Aj tebe dobrú nocku, nech prežiješ zajtra krásny dník a váhu odprac.. Tá moja tiež zmizla a je to asi lepšie nevedieť koľko vážiš.. A pokiaľ bude v mojích silách vždy si tu nájdeš odo mňa povzbudzujúcu správu :-) Papa...

vrr

kiky, no to je dost malo, no ber to tak, ze ak budes vazsit viac, budes lepsie vyzerat, neviem prvopociatok tvojej choroby, ale byt takto chuda nie je pekne. Len poriadne papkaj nech sa ti to vysplha na tych 52 a bude dobre.
inak ja som dnes vahu zdestrukcnila, pretoze ukazovala prilis vela.

kiky

Baby moc vám ďakujem za podržanie..pomohlo mi to..
pre Z-uzku:Vedela som že si tu od teba nájdem povzbudzujúcu správu..znova mám pocit že dokážem zajtra normálne jesť a nedám si hladovku aby tie palacinky \"zmizli\". Chcem to dokázať a viem že ty aj ostatné baby mi pomôžu..Veľmi ti držím päste s tou knižkou..nech to neostane len pri slovách naozaj sa pokús všetko napísať..ty to vieš a dokážeš podať tak že druhý sa cíti lepšie.Len do toho!
vrr: no mám asi 46 kíl..teraz som sa týždeň nevážila takže už asi nie lebo som jedla uplne normálne(možno teda aj určite viac ako by som mala a doktorka mi predpísala hormonálne lieky lebo nemám menštruáciu) tak sa bojím postaviť sa späť na ten stroj..pri mojej výške je to málo..to viem ale \"ten tvor\" v mojej hlave si myslí niečo iné..
el.vi:ďakujem za povzbudenie...aj za to že ostatným dobre poradíš..hoci ťa nepoznám želám veľa šťastia na skúške...
Dobrú noc vám všetkým a veľa sily na zajtra!

gabina

kiki,
presne viem, sko zle sa cítiš a aké veci Ti chodia hlavou, keď máš výáčitky...Je mi ľúto, že sa takto trápiš...Ver mi, nie si žiadne prasa, si citlivé žieňa s citlivou dušičkou, si človek, ktorý si zaslúži lásku, obdiv a povzbudenie. Ja si myslím, že ten ktosi, kto túto chorobu vymyslel (a že to bol riadny sviniar) ju vymyslel pre dievčatá, ktoré sú krásne, múdre, jemné, pozorné, citlivé, vnímavé, jedinečné, schopné veľmi ľúbiť a aj veľmi nenávidieť, dievčatá, ktoré si zaslúžia byť milované a mať možnosť niekoho milovať, pre všetky najúžasnejšie baby z úžasných....
A to platí aj na teba, kiki, aj na Teba, Z-uzka, aj na teba,vrr, aj na...každučkú jednu!
Teplá sprcha, voda stekajúca po krku a po chrbáte, hlava medzi kolenami a slzy, ktorá sa nenápadne a tíško miešajú s kvapkami horúcej vody...poznám to! A teraz mi tečú aj bez toho, končím bo nevidím! PA, držkaj sa a pekný večer! G

gabina

Ahoj, Z-uzanka!
Nápad napísať svoje zážitky a skúsenosti je super... Ja by som kľudne do toho išla, nemusíš to vôbec brať ako záväzok ku knihe (a keby to vyšlo, bolo by to veľmi fajn, skús si zatiaľ všetko, čo Ťa napadne a čo sa Ti zdá dôležité, dávať na papier alebo do počítača. Keď si to po sebe prečítaš, môžeš v tom nájsť kopec vecí, ktoré napísané odrazu znejú inak, ako keď sú iba v hlave. Vrele odporúčam. Tiež si píšem, ale čítať to môžu aj iní...snažím sa svojimi článočkami na nete troška pomôcť zorientovať sa nielen dievčatám ale ajľuďom, ktorí o tom nemajú ani tušenie...Dúfam, že to niekomu pomôže (a podľa reakcií viem, že aj toto je cesta)...Pekný večer a dobrú nôcku, nech sa Ti sníva čosi veľmi pekné!!

w

kiky, vzdy je co pisat do dennicku, len treba nacriet hlbsie do srdiecka. Moze sa ti stat velkym pomocnikom. Je to zazrak co dokaze. Mne velmi pomahal na ceste spat. tak ti drzim palceky..:) si na dobrej ceste.