Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

Z-uzka

vrr
Ahojky.. Jasné, držím ti všetky prsty, aj na nohách :-) Ja neviem ako ty, ale čím viac sa snažím dodržiavať nejaký režim, niečo čo si určím, tým viac zlyhávam, asi to nechám na voľný priebeh a nič nebudem plánovať.. A tebe sa ako darí?? No a s tou makrobiotikou to je fakt dobrý nápad.. Už sa teším :))

apple

Jééé, je skvelé, že je tu niekto, kto dokáže okolitých ľudí vyvádzať z depresií. Čo tak nájsť niekoho, kto im povie, že nie sú sami a predsa... brr.

Z-uzka

kiky
Ahoooj.. A vieš, že mi pripomínaš opäť mňa na základnej škole?? Moje úlohy a školské pomôcky vždy kolovali po celej triede, aj keď mi to vadilo, že potom niekto schytal dobrú známku za moju prácu, nikdy som nemala tú odvahu odoprieť to niekomu nabudúce.. Nepoviem keby to bolo občas, no bolo to dosť často :( Vždy som bola tá malá, dobrá Zuzka a všetci toho zneužívali. A vieš čo mi vtedy pomáhalo?? Že v živote tých ľudí nikdy nebude navždy niekto, na kom sa budú môcť zviesť a tam príde ten okamžik kedy zlyhajú a možno sa ponaučia.. Kašli na nich, oni sú hlupáci, že nevidia aká si skvelá osoba, si nad ich úrovňou a dalo by sa povedať, že o pár rôčkov popredu. Sú to ešte deti. Skús to tak zobrať, ty si oveľa silnejšia, lepšia bytosť a vôbec nie si zbytočná, vieš čo by robili keby ťa nemali v triede, práve naopak oni ťa potrebujú, len si to tie ich hlavy neuvedomujú.. Ty si samostatná, za seba zodpovedná bytosť, budeš mať vlastný život a ich môžeš len poľutovať, že oni tej samostatnosti a zodpovednosti schopní ešte nie sú. Tým skôr dostanú poriadný kopanec od života.. Kika, netráp sa už kôli nim, nezaslúžia si to, my ťa tu máme radi a berieme ťa za rovnocenného partnera :-) Drž sa :))

vrr

kiky, a co ak by si si tu ulohu nenapisala ani ty ?:)
ale nie, skusila si byt k nim mila? usmievat sa? skus to, pomaha to. Skus sa na nich usmievat dlhsie nevzdavaj to hned. Rozumne sa porozpravat, mozno trosku dvovernejsie, ak ta spoznaju a ty ich, isto tam bude respekt ak nie priatelstvo. Ludska laska je to najkajsie co moze byt. Naco si trpcit zivot hadkami a nepozitivnymi myslienkami o ostatnych? mozno aj to by si im mohla dat vediet, ze radsej tu prazdnodu a negativum k tebe by mohli nahradit radostou pri tebe:) Rozdavaj radost, budes hriat ako slniecko:)

vrr

alternativa, napisala som ti uz o tom davnejsie, ale nie na tomto fore, mam pocit ze to bolo na odkysleni organizmu...
vdaka holky za drzanie tych prstikov

kiky

Z-uzka:Aj tebe pekny deň..pre mňa sa začal pekne ale v škole to na mňa prišlo..spolužiaci mi dali pekne znať čo si o mne myslia(teda že som im ukradnutá a potrebujú ma len pre úlohu z literatúry) a celý deň mám pocit zbytočnosti..:(

Gabina:tak celkom som na ten pocit ešte nezabudla..niekedy keď som v lepšej fáze celkom zabúdam na jedlo a aspoň na chvíľu sa bavím ale potom je to späť...

el.vi:ďakujem za dôveru..každý deň sa snažím dostať sa z toho..

Vrr:Verim ti že to zvládneš:)
Majte sa

Alternativa

Vrr, kdeze si?
Uz si napisala aspon kratke info o tej makrobiotike? Ja fakt o tom nic neviem a urcite je nas takych viac na tomto webe. Takze prsteky tuki-tuk po klavesnici, tuki-tuk a tuki-tuk. Nech robia nejaky osoh pre tuto partu :D

el.vi

vrr
strasne ti drzim prsty!!! drz sa a skus to ovladnut, ked nie, tak sa skus ist von prejst, i ked nie je moc pekne, ...ale pomoze to !