Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

Z-uzka

apple
Ďakujem za úprimnosť, no to že aj žena občas zlyhá, myslím, že to je celkom normálne, veď nie sme stroje :)) Alebo ako si to myslela..?

Alternativa

Pre Vrr: mam pomaly PC a studentov v labaku. Ale prave idem do vyhladavaca. Ak budem mat otazku, napisem do tej temy o prekysleni.

Z-uzka

gabina
No ja som si tie články už čítala prednedávnom, to som chcela len tak informatívne :)) Tipovala som totiž buď reláciu Na streche, alebo Doma s markízou.. Uhádla som??
V tom dlhšom príspevku si to vystihla presne, treba si zvážiť čo je dôležitejšie.. Len je to aj tak ťažké, ak máme aj ciele kôli ktorým chceme z toho von :,( Mojím veľkým snom je mať detúrence a byť psychologičkou a keď už sa snažím aj jesť, tak hlavne kôli týmto myšlienkam.. Cyklus som nemala už poriadne dlho, že ani neviem ako vyzerá vložka :-) Tak keď jem, vždy sa snažím myslieť na to, aby nastal tento zlom, no keď sa mi to pred tromi mesiacmi po takmer 19. mesiacoch podarilo, síce ma navštívil len na chvíľu zľakla som sa a začala opäť vymýšľať :,( Tak pekný zvyšok dníka ešte prajem..

Alternativa

Z-uzka, mas uplnu pravdu. Nekladme si zavazky, predsavzatia, len skusme zit normalny zivot. Viem si predstavit, ze ked sa priblizuje krizovy cas, ste nervozne a tym sa vsetko viac spanuje. nerozmyslajte o zlyhavani. Zamestnajte hlavicky niecim peknym, uzitocnym, alebo si ich vyprazdnite na prechadzke, z hlboka dychajte. A co tak ist "na usko" a chvilku si pospat?

apple

Z-uzka, vieš čo ma zaujalo na tvojom poslednom príspevku najviac? Slovíčko zlyhávam. Na to že si žena by si na tom mala popracovať...

vrr

Z-uzka, zlyhavam stale. Aj momentalne v tomto momente:) No jedine kedy je dobre je ked somv skole, abo vonku. Doma, pasca, matka si neda povedat a kupuje stale MILION keksov..a pri navrate z vonku mozem mat presne naplanovane co si dam , dokonca sa na to aj tesit, no ako nahle uvidim co kupila ona to je smrt vazne. Prirodzene si vyberiem.

Alternativa

Vrr, tak toto tuki-tuk bolo fakt krasne. A tento Tvoj nazor si moze vziat kazdy z nas za svoj. Aj ja som palce drziaca, verim Ti.