Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

kiky

Z-uzka:No je to možne?Aj ja plánujem ísť po škole na psychologiu..síce som skor prípad pre psychológa:) A inak ja a matika to tiež nejde dokopy..:)
Majte sa dneska sem už nezavítam..pekný zvyšok dňa..

Alternativa

Tak tato chemia je dost husta, ale vsetko je relativne. Na vysokej skole su decka uz samostatne, stala pritomnost niekoho za nnoo chrbatom /chcela som napisat ine slovo, ale to by mi Z-uzka uz fakt vykala lol/ nie je nevyhnutna. A tomuto sa ucte aj Vy, babulky. Ste velke a problemy su na to, aby sa prekonavali.

Z-uzka

vrr
Nie, nejdem na psychológiu, tam su ťažké príjmačky z matematiky a tu ja zrovna nemusím :( Idem na pedagogickú, na sociálnu pedagogiku, je to trošku podobné ako psychológia, je to štúdium o sociálne narušených deťoch a mládeži..

apple

Z-uzka, myslela som to tak, že podľa všetkého sa snažíš napĺňať nejakú brutálnu "ideju" o sebe. Ale čo vlastne chceš a koho vlastne počúvaš? Kde sú priority, ktorými by sa mal podľa všetkého riadiť každý? Ja si totiž myslím, že ak chce niekto zmeniť stravovanie, životný štýl, seba, čokoľvek... musí vedieť prečo áno a tiež prečo nie. To s tým zlyhávaním je prešľapovanie na mieste. Tak čo chceš a čo na to ty?

Z-uzka

vrr
Minulý rok som zmaturovala, dala som si rok prestávku, chcela som ísť do zahraničia, kde som aj bola, no teraz som už dlhší čas tu a chystám sa na vysokú.. Bhúú, budúci týždeň ma čakajú príjmačky..

Z-uzka

vrr
Presne ako píšeš, doma je to pasca.. Mám podobný problém, síce u nás je niečo iba občas, lebo u nás sa tak nakupuje ako rastú asi jahody v zime.. Chvíľu po výplate sa niečo nakúpi a potom 2 týždne nič, môj tatko je strašne nehospodárny, tak si nakupujem stravu občas sama.. Alebo siahnem po zásobach čo mi stoja v skrini.. Občas mám ešte také tiky, že zhromažďujem jedlo :(( Ja viem, že sa mi to bude ľahko hovoriť, no neskúsiš aspoň raz si dať to, čo si si naplánovala a kašlať na keksy od mamy??

vrr

alternativa, nemusis to kukat hned teraz ak si vo worku:) Co ucis chemiu? Logicky to tak znie..viem ze si to uz raz spominala..Abo nieco hustejsie?:)