Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

Z-uzka

daisy
Ahoj! Bohužiaľ s tými opuchmi ti asi veľmi nepomôžem, no len ti chcem aspoň napísať, že aj tie horšie dni k tomu asi patria, ani ja nemám každý dník ružový, no aj tak sa podľa mňa držíš statočne.. A ten odborník je podľa mňa dobrý nápad, ja som mala tiež šťastie na dobrú pani doktorku psychologičku a naozaj mi veľmi pomáha :)) Za pokus nič nedáš a aj keby ten prvý nevyšiel, treba skúšať ďalej, nevzdať sa :) Prejem ti príjemný deň, veľa osobných úspechov a drž sa, papa :))

Z-uzka

Všetkým prajem, či už ste deti, alebo nie, (podľa mňa musí vždy ostať v človeku aspoň kúsok detstva) krásny MDD, nech strávite dnes veľa príjemných chvíľ :))

Aaaa dnes som bola u psychologičky a povedala mi niečo dosť podstatné, že si myslí, že už som jednou nohou von a na správnej ceste :)) Držte mi päste, nech tam tá noha ostane a pridá sa k nej aj tá druhá, a nie opačne.. Krásny deň, papa :)

Z-uzka

adonis
Ahoj :-) Jee, v Košiciach som ešte nikdy nebola :) A prírodu ja veľmi ľúbim, hory, chatky.. :) Obdivujem také rodinky, ktoré spolu trávia čas, rozumejú si, podnikajú výlety. Vždy keď vidím nejakú úplnu sympatickú rodinu na nákupoch, alebo niekde inde, len v tichosti závidim :(( Snáď aj ja raz budem mať takú rodinku, to by som bola najšťastnejšia na svete :))
No od tých mojich rodičov si nemám moc čo dobré vziať, radšej si to zoberiem od tých, ktorí mi to ponúkajú a vážia si ma, čiže mojich priateľov :)) Ale zas aj to zlé od mojich rodičov k niečomu bolo a je, aspoň budem silnejšou osobou a poskytli mi náhľad akí rôznorodí a zvláštní niektorí ľudia sú.. Aj tebe pekný dník a ďakujem, papa :o)

Alternativa

Dievcata, do temy cerstve ovocne a zeleninove stavy som vlozila informaciu o ananase. Mozno Vas zaujme.
Vrr, kdeze si, kdeze sa nam tulas? Daj vediet, co mas nove. Pa

el.vi

caftee :o) ...teraz nestiham citat co tu nove bo musim utekaaaaaaat..., len som rychlo chcela ze vam vsetkam zelam najsamkrajsi den deti, ...vela vela splnenych snov a najmä chut dalej snivat, lebo bez toho asi svet nezmenime...tak sa drzteee, ...zatial papa :o)

minetka

Ahojte, musím povedať, že všetko, čo tu čítam, tie povzbudenia,rozprávanie o malých úspechoch s papaním, a tak, mi veľmi pomáhajú, je mi oveľa lepšie, ked viem, že v tom nie som sama..Musím priznať, že nie som na tom možno až tak zle, dokonca som už takpovediac "za vodou" v tom zmysle, že chcem trošku pribrať,viem,že som priveľmi štíhla,chodím do fitneska spevňovať postavu a hlavne zbaviť sa pocitu, že som prejedená..Fakt to veľmi pomáha, toto ma z toho dostáva...ale aj tak sú dni, ked mám pocit, že vyzerám tučná..to robí to bruško, asi mám problém s trávením...ale snažím sa tomu vyhnúť,a dá sa to..Dnes som spapala veľkú misu cereálií, a je mi dobre,aj včera večer som dobre papala, potom som bola cvičiť, a večer som ešte pila proteínový nápoj..totiž, po tých problémoch som dosť stratila svalovú hmotu...Ale idem dalej a bojujem, dievčatá,musíme si pomôcť navzájom,lebo veľmi dobre chápeme jedna druhú,kto to nezažil,nepochopí to,aj keby sa veľmi snažil.Tak sa držte, držme si navzájom palce, aby sme ten boj vyhrali..Dá sa to, dievčatá,iba musíme samy chcieť!
Hlavne myslite na tzo, že ste krásne, perfektné bytosti a že ak chcete byť šťastné, musíte nad bulímiou a anorexiou zvíťaziť. Držím palčeky a prajem krásny dník!

minetka

Ahojte, musím povedať, že všetko, čo tu čítam, tie povzbudenia,rozprávanie o malých úspechoch s papaním, a tak, mi veľmi pomáhajú, je mi oveľa lepšie, ked viem, že v tom nie som sama..Musím priznať, že nie som na tom možno až tak zle, dokonca som už takpovediac "za vodou" v tom zmysle, že chcem trošku pribrať,viem,že som priveľmi štíhla,chodím do fitneska spevňovať postavu a hlavne zbaviť sa pocitu, že som prejedená..Fakt to veľmi pomáha, toto ma z toho dostáva...ale aj tak sú dni, ked mám pocit, že vyzerám tučná..to robí to bruško, asi mám problém s trávením...ale snažím sa tomu vyhnúť,a dá sa to..Dnes som spapala veľkú misu cereálií, a je mi dobre,aj včera večer som dobre papala, potom som bola cvičiť, a večer som ešte pila proteínový nápoj..totiž, po tých problémoch som dosť stratila svalovú hmotu...Ale idem dalej a bojujem, dievčatá,musíme si pomôcť navzájom,lebo veľmi dobre chápeme jedna druhú,kto to nezažil,nepochopí to,aj keby sa veľmi snažil.Tak sa držte, držme si navzájom palce, aby sme ten boj vyhrali..Dá sa to, dievčatá,iba musíme samy chcieť!
Hlavne myslite na tzo, že ste krásne, perfektné bytosti a že ak chcete byť šťastné, musíte nad bulímiou a anorexiou zvíťaziť. Držím palčeky a prajem krásny dník!

minetka

adonis

Alternativa, velmi ta obdivujem ako mamu ale aj ako cloveka ktory vie pomahat inym.Prajem ti vela zdravia a pozitivnej energie v praci a vsetko dobre celej tvojej rodine a rodine ktoru si zalozila na tomto fore.Prijemny den.

adonis

Z-uzka, rodina je nieco co je dane,nie vzdy je idealna, ale ty si silna osobnost a ja citim v tvojich slovach uzasnu silu a viem, ze tvoja rodina ,ktoru si urcite raz zalozis bude uplne ina,plna lasky a pochopenia.
Velmi si vazim tvoj postoj k rodicom,ktori ta nechapu ale su tvoji rodicia. Ber si od nich len to dobre,to zle vypust z hlavy.Skoda ze si z Blavy a ja z Kosic,velmi rada by som ta poznala a privitala v nasej rodine na chalupe v krasnej prirode.Ak by si chcela cez prazdniny niekam vypadnut ozvi sa. Prajem ti krasny den aj vsetkym dievcatam,bez starosti a plny usmevov.