Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

Z-uzka

vrr
Aj ja ti držím pästičky, cez víkend daj na chladničku reťaze.. No a kamže sa to chystáš na alkoholový incident, hm?? Priznaj sa :)))

Z-uzka

kiky
Tak to je úplne skvelé, teším sa s tebou, nech je takých dní čoraz viac a viac :-) Si šikulka, že ti to takto ide.. A to naozaj, ja na začiatku mojich problémov by som asi nebola schopná sama od seba začať papať.. Síce ty máš nás, všakže?? Ja som vtedy žiaľ nemala nikoho, no o to som teraz radšej, že tých priateľov mám :-) Prajem ti úspešný zakončený piatok a potom ešte krajší víkend, papa, veľa šťastíčka :-)

Z-uzka

gabina
Ďakujem pekne :)) No ešte zďaleka to nie je také aké by som chcela, aj pred chvíľou som si povzdychla nad tým mojím zadkom a bokmi, stále ich nemám rada a nepáčia sa mi, najradšej by som ich odrezala, no snáď časom si k nim vytvorím vzťah :)) Dobrú noc, papa...

gabina

vrr, tak si si dala verejny zavazok, mozno je o to silnejsi, ze si to dala takto na papier. Ja sa podpisujem pod "odsuhlasili" a drzim palec pred vikendom!

vrr

alternativa stale sklamavam dvakrat denne..ale matka ide prec na vikend takze ziaden nakup..naozaj ze si verim tieto dva dni co pridu.

gabina

kiky, aj Tebe sa vidim dari a citit spokojnost...to je zakladom pre vsetko a z takych dni treba cerpat aj potom, ked pridu horsie. Treba si ten pocit dobre zapamatat a robit vsetko pre to, aby nasledovali nakoniec jeden po druhom, bez prestavky a bez tych horsich dni...Drzim palce, nech sa to podari!

gabina

Z-uzka, dnes (a nie len dnes, ale dnes uplne ze velmi) ide z Tvojich prispevkov taka energia, taka vnutorna sila, ze som si z nej aj ja trosku ukradla:))) Vdaka a velmi sa s Tebou tesim! Tie prijimacky urcite zvladnes, mas v sebe vela sily a odhodlania! Pekny vecer a drz sa!